Hayrünnisa Gül: Eşime Suikast Düzenlenebilir

Milliyet yazarı Talat Atilla'nın yayınladığı yazıda Hayrünnisa Gül'ün, eşi eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e suikat düzenlenebileceğinden şüphelendiği belirtildi.

28.01.2019-13:48 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-13:53) Hayrünnisa Gül: Eşime Suikast Düzenlenebilir

Milliyet yazarı Talat Atilla'nın yayınladığı yazıda Hayrünnisa Gül'ün, eşi eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e suikat düzenlenebileceğinden şüphelendiği belirtildi.

Milliyet yazarı Talat Atilla, dün yayınlanan yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün "Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir" dediğini iddia etti. Söz konusu yazı, daha sonra Milliyet'in sitesinden kaldırıldı.

Aracında oluşan bir arıza nedeniyle 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e 'suikast planı yapıldığı' iddiası ortaya atıldı.

OLAYA HAYRÜNNİSA GÜL EL ATTI

Milliyet yazarı Talat Atilla, Gül'ün devletin tahsis ettiği aracın içindeki kokudan rahatsızlık duyduğunu ve aracı temizlettirdiği iddia etti.Kokunun artarak devam etmesinden dolayı bu kez egzozun değiştirildiğini belirten Atilla, olaya Hayrünnisa Gül tarafından dikkat çekildiğini söyledi.

Atilla, Hayrünnisa Gül'ün "Abdullah Bey arabadan her indiğinde sarhoş gibi oluyor. Araba hareket ettiğinde içeriye sanki zehirli gaz veriliyor. Eşimi öldürmek isteyenler olabilir! Abdullah Bey böyle şeyleri pek umursamaz. Bu yüzden beyefendiye söylemeden arabaya iyice baktırın! Nedir bu koku?" sözlerini kullandığını öne sürdü.

Hayrünnisa Gül'ün müdahalesinin ardından aracın her zamanki servise değil başka bir yere götürülerek, bakımının orada yapıldığını ve klimanın bozuk olduğunun belirlendiğini yazan Atilla, yazısına şu şekilde devam etti:

''Bu arada Abdullah Gül'ün cebinden ödediği klimanın faturası, danışmanları tarafından geri ödenmesi için Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'ne gönderilir ama… ‘Anlaşmalı olmadığımız bir yerde yapılan tamirat ücretlerini ödememiz mümkün değil' yanıtı verilir. Gül'ün makam aracındaki son durumu sorarsanız… Klimayı değiştirdikten sonra içeriye girdiği düşünülen zehirli gaz (!) tamamen yok oldu!''

YAYINLANAN YAZI İNTERNET SİTESİNDEN KALDIRILDI

Talat Atilla'nın dün "Gül'ün makam aracında zehirli gaz şüphesi!" başlığı altında yayınladığı yazı, daha sonra Milliyet'in internet sitesinden kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal