CHP Marmaris İlçe Başkanlığı İstifa Etti

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yönetimi, iradelerinin göz önünde bulundurulmadığını iddia ederek yedek üyeler de dahil olmak üzere istifa ettiklerini açıkladı.

28.01.2019-13:28 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-13:22) CHP Marmaris İlçe Başkanlığı İstifa Etti

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı yönetimi, iradelerinin göz önünde bulundurulmadığını iddia ederek yedek üyeler de dahil olmak üzere istifa ettiklerini açıkladı.

İlçe Başkanı Tolga Akbay, yönetim kurulunda bulunan asil ve yedek üyelerin istifasıyla alakalı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Yönetimin yedek üyeleriyle beraber istifasını açıklayan Akbay, "MYK toplantısında mevcut Belediye Başkanı Ali Acar aday olarak açıklandı. PM toplantısında demokratik olmayan, hukuksuz, etik olmayan, anti demokratik bir şekilde başka bir isim getirildi. Bizim derdimiz isimler değil. Marmaris ilçe örgütünün siyasi iradesi hiçe sayıldı. Biz bu nedenle sabahleyin acil olarak toplandık. İrademizin hiçe sayılması kabul edilemez. Oy birliği ile CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri olarak, yönetim kurulu üyeliğinden ve parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayız." sözlerini kullandı.

''SİYASET YAPMAMIZA İMKAN VERİLMİYOR''

Akbay, CHP'de siyaset yapmalarına fırsat verilmediğini söyleyerek, "Öğleden sonra binin üzerinde üyemiz istifa edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün, il başkanımız, mevcut milletvekillerimiz, sürekli Marmaris’teki iradeyi hiçe sayarak, kendi iradelerini ortaya koydular. Bu süreçte de kendi iradelerinin ortaya konmasını Marmaris'te yönetimin iradesini hiçe sayarak bunun mücadelesini verdiler. Bu anti demokratik ve etik olmayan bu duruma sessiz kalmamız mümkün değildi." yorumunda bulundu.

Diğer siyasi partilerle görüşmelerin yapılacağını belirten Akbay, "3 bin 700 üyemizin yarısı istifa edebilir." sözlerini aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal