Hayatını Kaybettiği Söylenen CHP'li Erdin Bircan'ın Oğlundan Yalanlama Geldi!

Sabah saatlerinde yoğun bakımda olan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın hayatını kaybettiği haberi gelmişti. Olayla alakalı yapan Bircan'ın oğlu, haberlerin gerçek dışı olduğunu babasının durumunun kritik olduğunu ancak hayatta olduğunu söyledi.

25.09.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-11:02) Hayatını Kaybettiği Söylenen CHP'li Erdin Bircan'ın Oğlundan Yalanlama Geldi!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın yaşamını yitirdiği doğrultusundaki haberlerin asılsız olduğu duyuruldu. CHP'li Bircan'ın oğlu Eren Bircan, sosyal medya sayfasından yayınladığı paylaşımda, "Babamla alakalı çıkan haberler gerçek dışıdır. Durumun çok kritik olduğu doğrudur. Bu haberler ve paylaşımlar ailece bizi çok üzmüştür." dedi.

BEYİN KANAMASI GEÇİREN CHP'Lİ VEKİL TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

Erdin Bircan partisinin olağanüstü kurultay çalışmaları çerçevesinde 30 Temmuz 2018 Pazartesi günü gittiği Iğdır'da beyin kanaması geçirmiş, sevk edildiği Iğdır Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında İbni Sina Hastanesine gönderilerek yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

"BABAMLA İLGİLİ ÇIKAN HABERLER ASILSIZDIR"

Sabah erken saatlerde Erdin Bircan'ın yaşamını yitirdiği doğrultusunda paylaşılan haberler ile alakalı ailesi tarafından sosyal medya üstünden paylaşım yapıldı. Erdin Bircan'ın oğlu Eren Bircan, yayınladığı paylaşımda, "Babamla alakalı çıkan haberler gerçek dışıdır. Durumun çok kritik olduğu doğrudur. Bu haberler ve paylaşımlar ailece bizi çok üzmüştür" dedi.

"MİLLETVEKİLİMİZ YAŞAM MÜCADELESİ VERMEKTEDİR"

Konuyla alakalı olarak CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ise, "Milletvekilimiz Erdin Bircan hala hayat mücadelesi veriyor. Durumu kritiktir, fakat kamuoyunda ölümünün olduğuna dönük gerçek dışı haberler yapılmaktadır. Dualarınızı esirgemeyin" biçiminde açıklamalar yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal