Haluk Levent'ten İşten Atılan İşçilere Büyük Jest

Bursa'da sendikalı oldukları gerekçesi ile işten çıkarılan çalışanlara Haluk Levent'ten destek geldi. İşçiler çay isteğini geri çevirmeyen Levent yanında baklava ile işçilere destek verdi.

17.09.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-17:37) Haluk Levent'ten İşten Atılan İşçilere Büyük Jest

Tahıl ticareti alanında dünyanın 2. büyük çokuluslu firması Cargill'in Bursa'da yer alan fabrikasında, sendikalı oldukları gerekçesi ile işten atılan işçilerin İstanbul'a yürüyüşü devam ediyor.

EYY HÜKÜMET! EYY MUHALEFET!

Destek talep eden işçilerin talebini geri çevirmeyen Haluk Levent de yürüyüşe dahil oldu. Twitter sayfasından bir fotoğraf yayınlayan Levent, "153 gündür devam eden ve 4 gündür Orhangazi'den İstanbul'a yürüyen Cargill işçileri çay içmeye çağırdılar. Boş gelmedim baklava getirdim.. Eyy hükümet! Eyy muhalefet! Lütfen bir gelin şu işçileri dinleyin.. Ben sadece şarkı söylerim fakat siz çözersiniz durumu.." ifadelerini paylaştı.

CARGILL NEDİR?

Cargill Inc., ABD merkezli çokuluslu firma. 1865 senesinde kurulan firma 2015 senesi itibarıyla içlerinde Türkiye'nin de yer aldığı 63 ülkede faaliyet gösterir. Toplam 138.000 personeli vardır. 2011 senesinde firma 119,5 milyar USD gelir elde etmiştir. Tahıl ticareti alanında dünyanın 2. büyük firmasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal