Afrin Şehidinin Eşinden Anlamlı Sözler: Yüzlerine Tükürmek İstedim

Suriye'de şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nı şehit eden teröristler yakalanarak Hatay'a getirilmişti. Şehidin acılı eşi, "Onların yüzüne tükürmek istedim, onları görmek istedim. Keşke ben tek tek öldürebilsem onları" dedi.

17.09.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 17.09.2018-16:31) Afrin Şehidinin Eşinden Anlamlı Sözler: Yüzlerine Tükürmek İstedim

Suriye'nin Afrin bölgesinde yapılan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen fakat cenazesi 2 ay sonra bulunan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nı (25), şehit eden PKK/YPG'li teröristlerin yakalanarak Hatay'a getirilmesinin sonrasında bu şehre giden eşi Birgül Muratdağı (25), "Onların yüzüne tükürmek istedim, onları görmek istedim. Keşke ben tek tek öldürebilsem onları" dedi.

UZMAN ÇAVUŞU ŞEHİT EDEN TERÖRİSTLER HATAY'A GETİRİLDİ

Afrin'de yapılan Zeytin Dalı Harekatı'nda Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nı şehit eden PKK'lı teröristler MİT'in yaptığı operasyonla yakalanarak Hatay'a getirildi.

ŞEHİDİN EŞİ HATAY'A GİTTİ

Şehidin eşi Birgül Muratdağı, haberi alır almaz Hatay'a hareket etti.

"YÜZLERİNE SON KEZ TÜKÜRMEK, ONLARI GÖRMEK İSTEDİM"

Haberi Garnizon Komutanı'nın eşinden aldığını bildiren Birgül, "Herkes sevineceğimi zannetti fakat o an sevinçten öte yalnızca acı hissettim, sanki Mehmet'in haberini bir defa daha almış gibi oldum. Yalnızca Hatay'a gitmek istedim. Mehmet'in son defa yüzünü görmek kısmet olmadı 2 ay geç geldiği için. O sebeple onların son defa yüzüne tükürmek istedim, onları görmek istedim. Hepsini idam etsinler, öldürsünler diyemeyeceğim açıkçası çünkü bin tane de terörist idam edilse bir tane Mehmet'in bedeli olmayacak. Bir sürü benim gibi yarım kalan insanlar var. Bu teröristlerin hepsinin tükenmesini istiyorum. Şehitlik çok güzel eşimi cennete yolladım bundan güzeli olmaz fakat yokluğu çok acı. Biz evliliğin en güzelini yaptık" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal