Gül ile Davutoğlu Görüşmesinin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında önceki gün yapılan görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı. Abdullah Gül’ün daveti üzerine İstanbul’a gelen Ahmet Davutoğlu’nun, görüşmede "Siz benim eski Başbakanım ve Cumhurbaşkanımsınız. Her zaman görüşürüm ama siyaseten sizinle değilim"

25.04.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-15:23) Gül ile Davutoğlu Görüşmesinin Ayrıntıları Ortaya Çıktı

SİZİNLE DEĞİLİM!

Toplantıda Gül'ün ülkenin içindeki bulunduğu siyasi, ekonomik ve diplomatik açmazlarını tek tek anlattığı ve “İyiye gitmiyoruz” dediği kaydedildi. Abdullah Gül'ün baş başa toplantıda bile ‘Adayım' diye net konuşmaması dikkat çekti. Davutoğlu görüşmeyi yakın çevresine ‘Aday olmayı istiyor izlenimi edindim' diye aktardı. Ahmet Davutoğlu, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmayacağını da açıkladı.

TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR

Gül ile Davutoğlu arasındaki toplantının ayrıntıları ortaya çıktı. Türkiye'nin siyaseten, ekonomik ve dış politikada sıkıntılı dönemlerden geçtiğini ifade eden Gül'ün “Ülke iyi yönetilmiyor, böyle giderse daha da kötü olacak"  diye konuştu.

DAVUTOĞLU: SİZİNLE DEĞİLİM

Toplantının en ilginç ayrıntılardan biri Cumhurbaşkanlığı adaylığı oldu. Birçok eleştirisini dile getiren ve aday olması öngörülen Abdullah Gül, Davutoğlu'na “Aday olacağım” diye bariz bir şey söylemedi. Davutoğlu ise Gül'ün aktardığı durum karşısında ‘’siyaseten sizinle değilim” yanıtını verdi.

ADAY OLMAYACAK

Öte yandan, 24 Haziran genel seçimlerinde Davutoğlu'nun be yapacağı netleşti. Eski Başbakan, milletvekili adayı olmayacak. Davutoğlu ‘Siyasi gelişmeleri' bekleme kararı aldığı ve bir müddet aktif politika yapmayacağı aktarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal