Gökhan Çakır, Demokrat Parti Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Oldu

İsmail Erdem'in AK Parti'den Ataşehir adayı olması ile beraber Sancaktepe'de de yarış kızıştı. Yatırımları ile tanınan iş adamı Gökhan Çakır da Demokrat Parti'den Sancaktepe adayı oldu.

30.01.2019-13:48 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:42) Gökhan Çakır, Demokrat Parti Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Oldu

Mevcut Başkan İsmail Erdem'in AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak duyurulmasının ardından bütün gözlerin döndüğü İstanbul'un Sancaktepe ilçesi için, yaptığı birçok yatırımla isminden söz ettiren başarılı iş adamlarından Gökan Çakır da kolları sıvadı.

"VATANDAŞLARIMIZIN ALTERNATİF ARAYIŞINDA OLDUĞUNU GÖRDÜK"

"Başka bir Sancaktepe mümkün" sloganıyla yola koyulan ve Demokrat Parti'den belediye başkan adayı olduğunu açıklayan Çakır, "Yaptığımız saha çalışmalarında insanlarımızın alternatif arayışında olduğunu fark ettik. Bu arayışlara tepkisiz kalmak, senelerdir bu bölgede ticaret yapan bir iş adamı olarak bize bir sorumluluk düştü. Bu sorumluluğun bilinciyle aday olmaya karar verdik. Sancaktepe'deki hemşehrilerimiz rahat olsun. Sıkıntılara hakim olduğumuz kadar nasıl çözüleceğini de biliyoruz" dedi.

"TAPU SORUNU İÇİN BU GÖREVE TALİBİZ"

Sancaktepe halkının iki veya üç tercih arasında hapsedilmeye çalışıldığını ifade eden Çakır, "Sancaktepe'yi İstanbul'un göz bebeği yapmak için bu vazifeye talibiz. Yüksek binalar ile mahalleler arasına örülen duvarları yıkmak için bu vazifeye talibiz. Senelerdir birilerinin seçim vaadi olarak söyleyip ardından sırt çevirdiği tapu problemi için bu vazifeye talibiz. Kısacası herkesin, her kesimin eşit yönetileceği bir Sancaktepe için desteklerinize talibiz" sözlerini kullandı.

BÜYÜK HEYECAN YARATTI

Adaylığını açıklaması ile Sancaktepe'de büyük heyecan yaratan Çakır, "Sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacağız" diyerek seçim çalışmalarına yoğun bir mesai harcayacağının işaretini verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal