Ankara'da Özhaseki'ye Dev Destek! Tam 186 Dernek 10 Federasyon

Ankara'da faaliyet halindeki 186 dernek ve 10 federasyon, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi yerel seçimlerde yalnız bırakmayarak destek vereceklerini açıkladı.

30.01.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:24) Ankara'da Özhaseki'ye Dev Destek! Tam 186 Dernek 10 Federasyon

Ankara'da faaliyet halindeki 186 dernek ve 10 federasyon, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi yerel seçimlerde yalnız bırakmayarak destek vereceklerini açıkladı.

Başkent'te bulunan 186 dernek ve 10 federasyonun başkan ve temsilcileri, 'Ankara Sivil Toplum Buluşmaları' doğrultusunda Ulucanlar Cezaevi Müzesi'nde yapılan toplantıda buluştu.

Farklı sivil toplum kuruluşları adına ortak faaliyetlerde bulunan Konyalı Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Erkoç yaptığı konuşmada, 'Terör olayları, dünyanın birçok yerinde yaşanan kargaşa ve küresel olayların etkisi altında gerçekleşecek 31 Mart seçimleri oldukça önemlidir.' dedi.

ÖZHAKSEKİ'Yİ DESTEKLİYORUZ

Erkoç, sayılı günler kalan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bu kapsamda çok önemli olduğunu ifade ederek, federasyon ve dernek başkanları olarak yerel seçimlere girecek siyasi partilerin büyükşehir belediye başkan adaylarını değerlendirdiklerini söyledi.

Erkoç konuşmasına şu şekilde devam etti:

'Karar alırken, yapılması taahhüt edilen projelerin yapılabilirliğinin yanında finansal kaynakların belirtilmiş olmasına, devlet yönetimi ile yerel yönetimin uyum içinde çalışabilirliğine, halka hizmetin öncelik edinilmesine ve hayata dokunan projeler olmasına dikkat ettik. Bu nedenlerle 10 federasyon ve 186 derneğin temsilcileri olarak Mehmet Özhaseki'yi ve projelerini destekliyoruz.'

Mehmet Özhaseki'ye desteklerini ifade eden sivil toplum örgütleri içerisinde Kayseri Dernekler Federasyonu, Kırıkkaleliler Vakfı, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu, Sinoplular Derneği, Karadeniz Dernekler Federasyonu, Nevşehir Dernekler Federasyonu ve Kahramanmaraşlılar Derneği de yer alıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal