Gaziantep'te Kaçak Sigara Operasyonu; 3 Gözaltı

Gaziantep'te, güvenlik güçlerinin kaçakçılara ilişkin gerçekleştirildiği operasyonda 12 bin 700 paket kaçak sigaraya el konuldu. Operasyonda 3 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

07.03.2019-12:28 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-12:20) Gaziantep'te Kaçak Sigara Operasyonu; 3 Gözaltı

Gaziantep'te, güvenlik güçlerinin kaçakçılara ilişkin gerçekleştirildiği operasyonda 12 bin 700 paket kaçak sigaraya el konuldu. Operasyonda 3 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şahinbey ilçesindeki bir evde fazlaca kaçak sigara bulunduğu ihbarı üzerine çalışmalara başladı. Önceden tespit edilen adrese operasyon gerçekleştiren ekipler yaptıkları aramalarda 12 bin 700 paket kaçak sigara ortaya çıkardı. Sigaraya el koyan güvenlik güçleri  3 zanlıyı gözaltına alarak sorgulamak üzere emniyete götürdü.

TİCARET BAKANLIĞI : 500 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRDİ

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 'Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Türkiye genelinde sigara kaçakçılığına karşı yürütülen mücadele kapsamında, İzmir Aliağa Limanında piyasa değeri yaklaşık 5,5 milyon lira olan 500 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.' ifadeleri kullanıldı.

KONTEYNERDE TESPİT EDİLDİ

X-ray kontrolünden geçirilen ve içinde şüpheli bir yoğunluk olduğu anlaşılan konteynerde çay ve tütün dedektör köpeklerinin de yer aldığı kapsamlı bir arama yapıldı.

Köpeklerin tepki vermesi üzerine açılan konteynerde 500 bin paket kaçak sigara ortaya çıktı.

Aliağa Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla kaçak sigaralara el konuldu ve soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal