Fuat Oktay, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sattari ile Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bilim ve Teknolojiden Sorumlu İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sorena Sattari ile bir görüşme gerçekleştirdi.

21.01.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-17:24) Fuat Oktay, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sattari ile Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bilim ve Teknolojiden Sorumlu İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sorena Sattari ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Bilim ve Teknolojiden Sorumlu İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sorena Sattari ile geçirdiği bir saatlik toplantıda, iki ülke arasındaki iş birliği meselelerini masaya yatırdı. Söz konusu görüşmede, Türkiye ve İran arasındaki ticari ilişkiler ele alınarak, ticaret hacminin yükseltilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerektiği hususunda mutabık kalındı.
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile İran'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Farazmand da görüşmede yer aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal