FOX TV Sunucusu Fatih Portakal'a Dava Açıldı

FOX Tv Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal hakkında 'Devlet organlarını aşağılama', 'Hakaret' ve 'İftira' suçlarından dava açıldı. Dava Fatih Portakal'ın verdiği Mersin Şehir Hastanesi haberi ile ilgili.

06.06.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-11:43) FOX TV Sunucusu Fatih Portakal'a Dava Açıldı

Fatih Portakal'ın ana haber spikerliğini yaptığı FOX TV'nin Mersin Şehir Hastanesi hakkındaki haberiyle alakalı 'Devlet organlarını aşağılama', 'Hakaret' ve 'İftira' suçları çerçevesinde Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı.

"İSPATLARSA İSTİFA EDERİM" DEMİŞTİ

Portakal, şehir hastaneleri ile alakalı haberi için "Birileri bunlara yaptırıyor" diyen bakana "İspatlarsa istifa edeceğim. Bilgileri açıklamazsa dava açacağız" yanıtını vermişti.

CEVAP VE DÜZELTME METNİ YAYINLAYACAKLAR

Sabah'tan Nazif Karaman'ın aktardığına göre; FOX TV Spikeri Fatih Portakal ve Sorumlu Müdür İbrahim Onur Kumbaracıbaşı'nın soruşturmada şüpheli oldukları bildirildi. Bakırköy 1. Sulh Ceza Hakimliği aynı haberle alakalı FOX TV ekranlarında yanıt ve düzeltme yazısı yayınlanmasına da karar verdi.

BAKAN DEMİRCAN: DAVA AÇTIK

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, şehir hastaneleri ile alakalı Fatih Portakal'ın sunumuyla FOX TV'de ekrana egeln haber hakkında, "Kendileri hakkında yalan haber yapmaktan dava açtık. Onun da peşini bırakacak değiliz." açıklamasında bulunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal