Firari Kedicik, Adnan Oktar'a Ceza Aldırdı

İstanbul 14. Aile Mahkemesi, Adnan Oktar için firari kedicik Ceylan Özgül'e yaklaşmama ve hakaret etmeme cezası verdi.

18.04.2018-21:42 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-22:10) Firari Kedicik, Adnan Oktar'a Ceza Aldırdı

Adnan Oktar'ın yanından kaçan ve açıklamalarıyla gündem olan kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'a karşı koruma tedbiri aldırdı. İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi, Adnan Oktar ve Didem Ürer'in de içlerinde yer aldığı bir çok kişi hakkında uzaklaştırma kararı aldı. Karara uyulmaması halinde ise 6 aylık hapis cezası var.

Kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın yanından firar etmiş ve Oktar ile alakalı bir çok iddiada bulunmuştu. Adnan Oktar tarafından da Ceylan Özgül'e yönelik sert açıklamalar ve ithamlarda bulunulmuştu.

Bu husula alakalı son gelişme ise Ceylan Özgül tarafından geldi. Mahkemeye giden Özgül, Adnan Oktar ve ekibi hakkında şikayetçi oldu.

İstanbul Anadolu 14. Aile Mahkemesi de 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun 5. Maddesi 1. fıkrası hükümlerince iki ayrı karar aldı.

Mahkeme, 12 Nisan'da aldığı karar ile Emine Mine Kalça, Gülgün Göktan, Kartal İş, Sinem Hacer Tezyapar hakkında 4 ay süre ile Ceylan Özgül'e yanına yaklaşmama, hakaret etmeme cezası verdi.

Bu kararla beraber sanıklar 4 ay süre ile Ceylan Özgül'ün evine, okuluna, iş yerine yaklaşmama, küçük düşürmeye yönelik açıklama ve hakaretlerde bulunamayacak. Verilen tedbir kararına karşı hareket durumunda ise 6 aya kadar hapis cezası alınabilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal