Saadet Partisi'nden Erken Seçimde Abdullah Gül Hamlesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, erken seçimle ilgili Abdullah Gül ile de görüşebileceklerini açıkladı.

18.04.2018-21:33 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-21:25) Saadet Partisi'nden Erken Seçimde Abdullah Gül Hamlesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Biz diyaloğa açığız. Herkesle konuşacağız. Şimdi muhalefetteki partilerle de konuşacağız. Sayın Abdullah Gül ile bir fırsat olması durumunda görüşeceğiz." dedi.

"OHAL SAĞLIKLI BİR YAPIYA KAVUŞMAK İÇİN DEĞİL"

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, gündeme dair değerlendirmede bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

OHAL uygulamasını eleştiren Karamollaoğlu, OHAL'in Türkiye'nin daha sıhhatli bir yapıya kavuşması için değil, AK Parti'nin devamını sağlamak için sürdürüldüğünü öne sürdü.

"BİZ DİYALOĞA AÇIĞIZ, HERKESLE GÖRÜŞECEĞİZ"

Karamollaoğlu, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve diğer partilerle temaslarının olup olmadığı sorusuna Karamollaoğlu, "Biz diyaloğa açığız. Herkesle konuşacağız. Şu anda muhalefetteki partilerle de konuşacağız. Sayın Abdullah Gül ile bir fırsat olması durumunda görüşeceğiz. Başka birçok kişiyle görüşüyoruz. Fikirlerini, düşüncelerini bize aktarmak isteyenler olursa onlarla da konuşuruz." cevabını verdi.

"DEVLETİ ADETA İYİ PARTİ'NİN ÖNÜNE ÇIKARDI"

Erken seçim kararı alınmasında İYİ Parti'nin önünün kesilmesinin amaçlandığı iddiaları ile İYİ Parti ile bir temaslarının olup olmadığı sorulan Karamollaoğlu, "İYİ Parti'nin önünü kesebilmek amaçlı iktidar partisi akla ve mantığa sığmayacak adımlar attı. Devleti adeta İYİ Parti'nin önüne koydu. Ama Sayın Akşener de bu hususta mücadelesinden taviz vermedi. Biz elbette seçime giderken bu partilerle mutlaka konuşacağız dedik, iktidarla da konuşuruz dedik." dedi.

"BU TARİH CUMHUR İTTİFAKININ NE KADAR PANİKLEDİĞİNİN İŞARETİDİR"

"Açıklanan tarih erken seçim değil baskın seçim tarihidir. Bu seçim tarihi Ak parti ve cumhur ittifakının ne kadar korktuğunun alametidir.

"UYUM YASALARI BİLE ÇIKMADAN TÜKENDİLER"

Uyum yasaları bile çıkmadan duyurulan bu tarih korkunun ve tükenmişliğin ifadesidir. Lisanı hal ile diyorlar ki bizim ülkeyi artık 2 ay bile idare edecek gücümüz kalmadı.

Maalesef bu iktidar hiçbir işi normal yollardan yapmıyor. Hep anormal şeyler yapmak ve milleti şaşırtmakla görevliler.

"HANGİ TARİH OLURSA OLSUN BİZ SEÇİME HAZIRIZ"

Biz açıkladık. Hangi tarihte olursa olsun biz seçime hazırız. Ülkemize hayırlı olsun.

Aceleyle, korkuyla, tükenmişlik psikolojisi içinde aldıkları bu karar inşallah ülkemiz için, milletimiz için hayırlı sonuçlara netice olacaktır. En hayırlı sonuçlarından biri de milletimizin bu hükümetten en erken bir biçimde kurtulmasının vesilesi olacaktır. "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal