FETÖ'nün Sözde Erciş Sorumlusu Tutuklandı

Van'da FETÖ/PDY'ye karşı 5 ilde gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden, örgütün sözde Erciş sorumlusu tutuklandı

19.06.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-11:45)

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı idaresinde, FETÖ/PDY'nin deşifre edilip çalışmalarının sonlandırılması ve örgüt üyelerinin yakalanması amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Terör örgütü adına bir yurtta müdürlük yapmakta olan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra sözde Erciş ilçesi sorumlusu olan firari Ü.A. ile tutuklu örgüt üyelerinin ailelerini örgüt yapısında tutmak amacıyla maddi yardım sağlayan ve haklarında ifade/bilgi olan terör örgütü üyelerine karşı operasyon gerçekleştirildi.

6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI  

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Van/Erciş merkezli Trabzon, Kayseri, Kocaeli ve Osmaniye'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, aralarında Ü.A.'nın da bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden A.Ü. işlemlerinin tamamlanmasından sonra gönderildikleri adliyede tutuklandı. 4'ü ifadelerinin ardından, 1 şüpheli de adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal