FETÖ'cü Enes Kanter'in Babası, Oğlunun Nasıl Örgüte Katıldığını Anlattı

FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter, oğlunun nasıl örgüte girdiğini anlattı. Hastanede oğlunu FETÖ'cülerin ziyaret ettiğini söyleyen Kanter, oğlu ile konuşarak onu örgütten uzaklaştırmak istediğini söyledi.

18.06.2019-17:43 - (Son Güncelleme: 18.06.2019-17:39)

FETÖ firarisi Enes Kaner'in babası Mehmet Kanter, mahkemeye çıktı. Tekirdağ 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Mehmet Kanter ve avukatı katıldı. Sanık Kanter, duruşmadaki ifadesinde, Trakya ve İstanbul Medeniyet Üniversitelerinde vazife yaptığını, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

"FETÖ'DEN UZAKLAŞTIRMAK İSTİYORUM"

FETÖ ile ilişkisinin olmadığını, oğlu Enes Kanter'in rahatsızlığında ise FETÖ üyelerinin hastanede oğlunu ziyaret ettiklerini aktaran Mehmet Kanter, savunmasına, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Enes, NBA'ye seçildiğinde çok mutluluk yaşadım. 2013 senesinde oğlumun omzu çıktığında FETÖ üyeleri onun yanına gitmiş. Hastanede çorba vermiş ve alakadar olmuşlar. Sonra ona demişler ki 'senin burada kimsen yok biz sana sahip çıkarız.'" sözleriyle devam etti. Adli kontrol şartı çerçevesinde bulunan yurt dışı yasağının kaldırılmasını isteyen Mehmet Kanter, talebinin uygun görülmesi durumunda oğlu Enes Kanter ile görüşüp, onu FETÖ'den uzaklaştırmak istediğini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal