FETÖ'nün 'Altın çocuğu' Şimdi Demir Kafeste

Eskişehir’de bir AVM’de eşi eski hakim Sevda Güven ile beraber yakalanan FETÖ’nün "Altın çocuklar" ismini verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey yerde bulunan kaçak sanık eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven emniyet güçleri tarafından tutuklandı.

23.05.2018-02:10 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-02:08) FETÖ'nün 'Altın çocuğu' Şimdi Demir Kafeste

Eskişehir’de bir AVM’de emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla eşi eski hakim Sevda Güven ile beraber yakalanan FETÖ’nün "Altın çocuklar" ismini verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey mevkiinde bulunan firari sanık eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven tutuklandı.

FETÖ'NÜN 'ALTIN ÇOCUĞU' VE EŞİNE POLİS OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi polisleri tarafından şehir merkezindeki bir alışveriş merkezinin otoparkına gerçekleştirilen operasyonda karısı firari sanık eski hakim Sevda Güven (45) ile beraber yakalanan, terör örgütünün emniyet yapılanmasında üst düzey yerde olduğu aktarılan ve Ankara 2, 4 ve 14. Ağır Ceza Mahkemelerince "Terör örgütü kurmak ve yönetmek suçundan" aranan kaset kumpasçılarından eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven'in (48) emniyetteki işlemleri bitti.

Mahkemeye sevk edilen zanlı Zeki Güven, çıkarıldığı mahkeme tarafından hapse mahkum edildi. Şüphelinin eşi Sevda Güven ise Terörle Mücadele Şubesindeki sorgusunun sonrasında hakkında yürütülen soruşturma çerçevesinde Samsun'a gönderildi.

BUZDOLABINDA 14 BİN AVRO

İl Emniyet Müdürlüğü polisler, operasyon çerçevesinde zanlı Zeki Güven'in yaşadığı evde yaptığı aramada, buzdolabına saklanmış 14 bin 400 avro, çiftin adlarına hazırlanmış sahte nüfus cüzdanları, laptop ile cep telefonu tespit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal