FETÖ Şüphelilerini Yunanistan'a Kaçıran 4 Zanlı Tutuklandı!

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü zanlılarının Yunanistan'a kaçışını organize ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

14.12.2019-12:07 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-12:01) FETÖ Şüphelilerini Yunanistan'a Kaçıran 4 Zanlı Tutuklandı!

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü zanlılarının Yunanistan'a kaçışını organize ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 6 zanlıdan 4'ü tutuklandı.
FETÖ şüphelilerinin Yunanistan'a kaçışını planladıkları iddiasıyla 4 zanlı tutuklandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Şubesi ekipleri tarafından, İstanbul ve Edirne'de gerçekleşen eş zamanlı operasyonla yakalanan U.B, N.Ö, T.A, E.Ş.B, A.A. ve C.Ş'nin emniyetteki işlemleri sonlandı.
Edirne 1. Murat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Edirne Adliyesine sevk edildi. C.Ş. ve N.Ö. savcılıktaki sorgularından sonra serbest bırakıldı. A.A, T.A, U.B. ve E.Ş.B. ise çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
FETÖ şüphelileri ile düzensiz göçmenlerin yasa dışı yollardan Yunanistan'a kaçışını planladıkları ileri sürülen 6 kişi 12 Aralık'ta gözaltına alınmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal