FETÖ Ağladı: Beni Koruyun

MİT Kosova'da düzenlediği operasyon sonucunda örgütün 6 kritik üyesi yakalandı. Operasyon sonrasında panikleyen terörist elebaşı FETÖ 'beni koruyun' diye ağladı.

04.04.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-11:32) FETÖ Ağladı: Beni Koruyun

MİT'in Kosova’da düzenlediği bir operasyonla FETÖ'nün 6 kritik ismini yakalayıp uçakla Türkiye’ye getirmesi FETÖ'de büyük paniğe ve korkuya neden oldu.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Kosova’da gerçekleştirdiği operasyonla FETÖ’nün 6 önemli ismini yakalayıp özel uçakla Türkiye’ye getirmesi üzerine FETÖ’nün korkudan eli ayağı birbirine dolaştı.

Elebaşı Gülen'in son konuşmasında FETÖ üyelerine ağladığı ve 'Beni koruyun' emri vermesi üzerine örgütte herkesin en güvenilir ülke olarak saptadıkları Kanada'ya kaçmaya başladıkları öğrenildi.

Açığa çıkan örgüt üyeleri Türkiye'nin operasyon düzenlemeye cesaret edemeyeceği düşünülen, İngiltere, Fransa gibi Avrupa ülkelerine kaçmak için harekete geçti.

MİT Kosova operasyonunu gerçekleştirdikten sonra FETÖ’nün elebaşları olan Abdullah Aymaz, Zekeriya Öz gibi şahısların Almanya'dan kaçış planı yaptıkları bilgisi edinildi. Öte yandan FETÖ’nün elebaşlarından Kerim Balcı, Akın İpek ve sözde Asya ve Avrupa sorumlularının da Kosova operasyonu sonrasında büyük panik yaşadığı ve saklandıkları inlerinden çıkamadıkları bilgisi edinildi.

Geçmiş dönemde MİT’in ASALA için yurt dışında yaptığı operasyonlar MİT’in yurt dışında ne kadar iyi operasyon yapabildiğini ortaya koyuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın,

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal