Fatih Portakal'dan CHP Adayı İmamoğlu'na Tepki

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntülerine ilişkin yeni bir açıklamada daha bulundu. Portakal, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" ifadelerini kullandı

13.06.2019-10:51 - (Son Güncelleme: 13.06.2019-11:21)

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda, VIP giriş kapısından geçişine izin verilmediği için ortalığı karıştırdığı görüntüler ve Vali Seddar Yavuz için "Tam bir it" demesi kamuoyunda büyük ses getirmişti.

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Ordu'da meydana gelen olaydan sonra FOX Ana Haber'de "İmamoğlu'nun valiye ilişkin bir sözü var biz o sözü vermedik" ifadesinde bulunmuştu.

PORTAKAL'DAN YENİ AÇIKLAMA: HAKARET ETTİĞİ CÜMLELERİ DUYDUM  

Fatih Portakal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun FOX TV muhabirine Ekrem İmamoğlu'nun valiye hakaret ettiği görüntüleri yayınlamasını söylediği haberin ardından canlı yayında konu hakkında açıklamada bulundu. 

Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Yavuz'a "İt" dediği videoyu izlediğini söyleyerek, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum" ifadelerini kullandı.

"HAKARET SÖZÜNÜ YAYINLARSAK CEZA ALABİLİRİZ"  

"O görüntüyü ben izlememiş olsaydım ben o cümleleri etmezdim" şeklinde konuşan Portakal, "Ben 6 haziran günü o cümleleri kurarken, o hakaret ettiği cümleleri kurarken, gerçekler üzerine bunu söylüyordum. Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" ifadesinde bulundu.  

"BÖYLE SÖZLER SÖYLEME HAKKI OLAMAZ"

Fatih Portakal, siyasetçilerin sağlam bir sinir yapısına sahip olmaları gerektiğini söylerken, "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı yoktur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal