FOX TV Sunucusu Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nu Eleştirdi

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi için "İtlik yapıyor" sözlerini eleştirdi. Portakal, "Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı yoktur" dedi.

07.06.2019-12:12 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-19:04)

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu'dan İstanbul'a gelmek için havalimanına geldiği esnada ortalık karıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve diğer milletvekilleriyle birlikte VIP salonunu kullanmak isteyen Ekrem İmamoğlu'na yetkililer engel oldu. Tartışma esnasında sinirler gerildi ve Ekrem İmamoğlu da duruma kızdı.

VIP kısmına geçişine izin verilmeyen İmamoğlu'nun ağzından "Vali itlik yapıyor" sözleri çıktı. Bu sözlerle alakalı Ordu Valiliği yasal işlem başlattığını açıkladı.

FOX Ana Haber'de Fatih Portakal, hakaret içerikli sözleri ekranlara taşımayacaklarını ifade etti, VIP salonu önünde meydana gelen tartışmaları ve gergin anların görüntülerini paylaştı. Fatih Portakal haberin ardından Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

"BÖYLE SÖZLER SÖYLEME HAKKI OLAMAZ"

Fatih Portakal, siyasetçilerin sağlam bir sinir yapısına sahip olmaları gerektiğini söylerken, "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı yoktur." dedi.

"BU İKİNCİ OLDU"

Fatih Portakal'ın sözleri şu şekilde: "Ekrem İmamoğlu'na belden aşağı vurabilirler, sinirlerini bozacak şeyler yapabilirler, hatta devletin valisi de bu parti devlet olayında yerini alabilir fakat İmamoğlu güleryüzlü, soğukkanlı davranmak tartışmayı sürdürmemek mecburiyetinde. Halk onun güleryüzlü umut veren tarzını beğendi. Bu ikinci oldu. Alışkanlık haline gelmesin. Bana da burada sabahtan akşama hakaretler küfürler yağıyor. Ne yapayım ben de onlara mı küfredeyim."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal