İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Murat Karayılan Beni Beğenmiyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul bizim medeniyetimizin zenginliğidir. Bana ne söylerse söylesin, ne ortaya koyarsa koysun, değil mi PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri burada, ben 23 Haziran'a burada canım çıkana dek çalışacağım" diye konuştu.

07.06.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-11:54)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı şahısların kendisini seçim çalışmalarına katıldığı için eleştirdiğini anımsatarak, "İstanbul bizim medeniyetimizin zenginliğidir. Bana ne söylerse söylesin, ne ortaya koyarsa koysun, değil mi PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri burada, ben 23 Haziran'a burada canım çıkana dek çalışacağım" dedi.

Soylu, Of - Hayrat Birleşik Makililer Eğitim ve Kültür Derneği'nin bayramlaşma programına katıldı. Burada açıklamalar yapan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, herkesin hayat tarzına, inancına, etnik kökenine saygı duyarak ve karışmayarak politika izlediğini, 2002'den itibaren de Türkiye'de bu politikayı izlediğini ifade etti.

"KARAYILAN BENİ BEĞENMİYOR"

Soylu, terörle mücadele meselesini aktarırken terör örgütü KCK'nın Yürütme Konseyi Üyesi Murat Karayılan'ın kendisi hakkında konuşmalarını anımsatarak, "Murat Karayılan'ın benim için söylediklerini dinlediniz mi? Beni beğenmiyor. 'Böyle İçişleri Bakanı mı olur?' diyor" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı şahısların kendisini seçim çalışmalarına katıldığı için eleştirdiğini anımsatarak, "İstanbul bizim medeniyetimizin zenginliğidir. Bana ne söylerse söylesin, ne ortaya koyarsa koysun, değil mi PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri burada, ben 23 Haziran'a burada canım çıkana dek çalışacağım. Bir kişi, bir kişi Allah'ın izniyle. Bu kadar açık ve net. İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Burada halkımızla birlikte büyük bir mücadele içindeyiz. Bu anlayışı, inşallah 23 Haziran'ın ardından Türkiye'de oynamaya çalışacakları oyuna müsaade etmeyecekleri bir netice olur. Duamız budur. Bizim değerlerimizi aşağılayanlar İstanbul'u hak etmiyorlar. 23 Haziran'da, bunlara bir daha oya göz koyamayacak biçimde işi bitirmemiz gerek" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal