Fatih Nurullah'ın İstismarına Uğrayan Küçük Kız Çocuğu, Yaşadığı Dehşeti Bütün Ayrıntılarıyla Anlattı

Fatih Nurullah takma ismini kullanan ODA TV şeyhi Eyüp Fatih Şağban'ın istismar ettiği ufak kız çocuğu başından geçen kabus dolu anları, 'Bana bir şey demeden dudağımdan öptü. Sessiz kalmam için de bana 100 TL verdi' ifadeleriyle anlattı.

10.09.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-12:27) Fatih Nurullah'ın İstismarına Uğrayan Küçük Kız Çocuğu, Yaşadığı Dehşeti Bütün Ayrıntılarıyla Anlattı

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki yaşanan cinsel istismar, ortaya çıkan tüm ayrıntılarıyla infial uyandırmaya devam ediyor.

Fatih Nurullah takma ismiyle tanınan ODA TV şeyhi Eyüp Fatih Şağban'ın 55 seneye kadar hapsi istenirken ufak çocuk, maruz kaldığı dehşeti ayrıntılarıyla ifadesinde anlattı.

İlk başta korktuğu için başından geçenleri kimseye anlatamayan ufak kız çocuğu ifadesinde kendisi ile aynı yaşlardaki başka bir çocuğun da tacize uğradığını söyledi.

DERGAH EVİNE AİLESİYLE BERABER GİTMİŞ

Habertürk'teki habere göre; Fatih Nurullah takma ismini kullanan ODA TV şeyhi Eyüp Fatih Şağban'ın taciz ettiği 12 yaşındaki kız çocuğunun savcılık ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul'da imam hatip yedinci sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki kız çocuğu, ifadesinde Sakarya'daki dergah evine temmuzda ailesiyle beraber gittiklerini belirtti. Babasının tesisat işiyle uğraştığını, üç katlı evin bakımını yapmak için oraya gittiklerini belirten mağdur kız çocuğu, kendisinin de çay hazırlayıp servis ettiğini dile getirdi.

'DUDAĞIMDAN ÖPTÜ'

Olay gününü '20.30-21.00 arasında çay istedi, ben de götürdüm. 'Herkes kapıyı çalarak girer, sen çalmadan da girebilirsin' dedi. Sonra bir şeyler daha istedi. İstediklerini getirmek için aşağı gittim. Tekrar yukarı çıktım. Üst katta ikimizden başka kimse yoktu. Bana bir şey demeden dudağımdan öptü. Ona tepki vermedim, bir şey söylemedim. Çünkü korkmuştum' ifadeleriyle anlatan kız çocuğu, Fatih Nurullah'ın olduğu kata her çıktığında kendisini öptüğünü ve ailesine bunu söylememesi için uyardığını dile getirdi.

'SESSİZ KALMAM İÇİN 100 TL VERDİ'

Daha sonra da başından geçen istismarı ayrıntılarıyla anlatan 12 yaşındaki kız çocuğu, tacizcinin 'Bu olaylar aramızda kalacak, insanlara ayıp olur' ifadelerini aktardı. Bu ifadeler üzerine istismarcının isteği ile kilitlediği kapıyı açıp annesinin yanına giderek ve ağladığını anlatan kız çocuğun ifadesinde 'Annem ne olduğunu sordu ancak o sırada anlatmadım. Başka bir şeyler uydurdum' diye konuştu.

Sonu gelmeyen tacizleri anlatan küçük kız, ifadesini şu sözlerle sürdürdü:

'Annem o zamanlar kanser olduğu için ve üzülmemesi için, babamın da işleri çok yoğun olduğu için bu olayları onlara anlatmadım. Fatih bu olayları kimseye söylememem konusunda beni hiç tehdit etmedi. Yalnızca bana ilk olayın gerçekleştiği gün 100 TL verdi. Bana hediye olarak verdiğini söylemişti. Ancak bana göre sessiz olmam için verdi.'

'BAŞKA BİR ÇOCUĞU DA İSTİSMAR ETTİ'

Ufak kız çocuğun ifadesine göre sapık sözde şeyh, dergahta 10 yaşlarındaki bir başka kız çocuğunu daha istismar etti.

Mağdur çocuk, annesinin tutumu ile olarak da açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Dergaha dua istemeye gelen kişiler erkek ve kadın olarak ayrı ayrı ancak toplu olarak bu kişinin yanına girerlerdi. Ben, annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih'in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Bunu annem ve arkadaşları da görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal