Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'dan Yeni Parti İddialarına Sert Tepki

Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, AK Parti'den ayrılanların yeni bir parti kuracakları iddiasını "Öyle bir olasılık, ihtimal görmüyorum" diye yorumladı.

10.03.2019-13:02 - (Son Güncelleme: 10.03.2019-12:50) Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'dan Yeni Parti İddialarına Sert Tepki

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Elazığ'da yerel bir televizyonun canlı yayınına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'A BORÇLULAR

Mehmet Ağar, yeni parti hazırlığındaki kişilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a borçlu olduğunu belirterek, "Bahse konu kişilerin bu konuda çıkış yapmaları için hiçbir meşru mazeret yok ellerinde. Sonuç olarak onların geldiği her makamın altında yatan emek, ter, gayret Tayyip Erdoğan’a ait. Sırtında omuzlarında taşıyarak makamlar ikram etti insanlara" ifadelerini kullandı.

ONLARDA LİDERLİK KABİLİYETİ YOK

Yeni parti kurmaları gündemde olan kişilerde liderlik özelliği bulunmadığını da söyleyen Ağar, "Onlar da Tayyip Bey gibi bir mücadelenin içerisinde Allah vergisi olması gereken liderlik kabiliyetleri olsa onlar olurdu, Tayyip Bey olamazdı" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal