Kemal Kılıçdaroğlu Bakan Soylu'nun Terör Açıklamalarından Rahatsız Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Bakan Süleyman Soylu'nun "Avrupa'da, Almanya'da öyle terör örgütünün toplantılarına katılıp da ondan sonra gelip Antalya'da, Bodrum'da, Muğla'da tatil yapanlar var ya, onlar için de tedbir aldık şimdi." açıklamasına tepki göstererek terör toplantılarına katılanları savundu.

10.03.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 10.03.2019-12:28) Kemal Kılıçdaroğlu Bakan Soylu'nun Terör Açıklamalarından Rahatsız Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

SOYLU TERÖRİSTLERİ UYARMIŞTI

STK temsilcileri ile buluşmasında bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Avrupa'da, Almanya'da öyle terör örgütünün toplantılarına katılıp da ondan sonra gelip Antalya'da, Bodrum'da, Muğla'da tatil yapanlar var ya, onlar için de tedbir aldık şimdi. Hadi gelsinler bakalım havalimanlarından içeri girsinler. Gözaltına alıp yallah, öyle kolay değil. Dışarıda hainlik yapıp, içeride, Türkiye'de keyfini, sefasını sürmek bundan sonra kolay değil.” sözlerine tepki gösterdi. 

KILIÇDAROĞLU BAKAN SOYLU'NUN İFADESİNDEN RAHATSIZ OLDU!

Terör ile mücadelesi ile tarihe geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun teröristlerle ilgili sarf ettiği bu sözlere tepki göstererek bir bakıma teröristleri savunan Kılıçdaroğlu, "Şu anda yurt dışından gelen turistler de terörist olacak. Efendim orada bilmem ne toplantılarına katılıyorlarmış. Onlar gelince biz onları yakalayacağız, karakola götüreceğiz. Akla bak. Almanya'daki, Fransa'daki toplantılara kimler katıldı onu tespit edeceklermiş, onlardan kimler buraya geldiyse yakalayıp karakola götürecekmiş. Allah akıl fikir versin. Elin adamından sana ne." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal