Eren Bülbül'ün Öcünü Alan Askerlere Duygusal Karşılama

Maçka'da çocuk Eren Bülbül'ü şehit eden teröristleri öldüren askerler, Kürtün ilçesinde güllerle ve dualarla karşılandı. Görüntüleri izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

17.07.2018-09:52 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-10:37)

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde halk, terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusunu operasyonla etkisiz hale getiren kahraman askerleri güllerle, dualarla karşıladı.

SÖZDE KARADENİZ LİDERİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Mahmut Oltan Sungurlu Kültür Merkezi önünde bir araya gelen insanlar önceki gün ilçeye bağlı Üçtaş köyü Sarıtaş yaylasında yapılan operasyonda kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz lideri 'Cudi Zaza' kod isimli 'Zeynel' telsiz kodlu Mehmet Yakışır ile 'Rodi' kod isimli Levent Dayan'ı etkisiz hale getiren Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı 2. Jandarma Asayiş Komando timini Türk bayrakları ve sloganlarla karşıladı.

Karşılamada tim komutanı Üsteğmen Orhan Polat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Karabulut'a tekmil vermesinin ardından Kürtün Kaymakamı Ekrem Çeçen ve Yüzbaşı Karabulut tim komutanı Polat'ı alnından öperek tebrik etti. Kesilen kurbanın kanı timde vazifeli askerlerin alnına Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat tarafından sürülürken, komando timi daha sonra İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen'e tekmil vermesinin ardından komando andını hep beraber okudu. Komando andında askerlerin "Havada, karada, Afrin'de, Güce'de, Maçka'da, Gümüşhane'de, Kürtün'de" demesi dikkatlerden kaçmadı.

"15 TEMMUZ'DA İKİNCİ BAYRAMI YAŞATTINIZ"

Tekmil alınmasının ardından Jandarma Komando timine "hoş geldiniz" diyen Kaymakam Çeçen, "Aylarca devam eden operasyonlar neticesinde 15 Temmuz'da bize ikinci bayramı yaşattınız ve sözde Karadeniz bölge sorumlusu ve yandaşını etkisiz hale getirip vatanımıza teslim ettiniz. Şehitlerimizin kanları sizler sayesinde yerde kalmadı. Hepinize ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

"KATİLİN LEŞİNİ ÖNÜMÜZE ATTINIZ"

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ise, "Hem Adil Bülbül hem de Eren Bülbül katilinin leşini serdiniz önümüze. Adil Bülbül benim damadımdı, evladımdı. Eren Bülbül de Maçka'da bir evladımızdı. Burada en çok ben mutlu olurum. Şehitlerimizin kanını yerde koymadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal