El Koyduğu Pamuk Şekerleri Çiğneyen Zabıta Görevden Alındı!

Denizli'de bir gencin sattığı pamuk şekerlere el koyan zabıta, şekerleri ayakları altında çiğnemişti. Olayın medyaya yansımasının ardından zabıta personeli görevden alındı.

13.11.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-16:18) El Koyduğu Pamuk Şekerleri Çiğneyen Zabıta Görevden Alındı!

Denizli'de bir gencin sattığı pamuk şekerlere el koyup yerdeki pamuk şekerleri ayağıyla ezen zabıta vazifeden alındı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinin Bayramyeri semtinde olan olayda Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıta birimleri pamuk şeker satan bir genci yakalamış sonrasında gencin sattıkları pamuk şekerlere el koyup yere attıktan sonra ayaklarıyla çiğnemişlerdi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Meydana gelen olay etraftakiler ile beraber sosyal medyada büyük tepki toplarken insanlar pamuk şekerinin çiğnenmesine kayıtsız kalmamışlardı.

Meydana gelen olayın sonrasında harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi olaya karışan zabıta memurunu vazifeden aldığını duyurdu.

"SORUŞTURMANIN SONUCUNA GÖRE GEREKLİ İŞLEMLER YAPILACAKTIR"

Açıklamada şöyle denildi:

"Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Selçuk Caddesi'nde Zabıta Dairesi Başkanlığında vazifeli personelin karıştığı ve basına da yansıyan tatsız olay ardından görevli zabıta hakkında tarafımızca idari soruşturma açılmış olup, alakalı personel zabıta vazifesinden uzaklaştırılmıştır. Soruşturma bitme aşamasında olup, sonucuna göre lazım olan işlemler yapılacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal