Ekrem İmamoğlu'nun Mitinginden Çıkanlar TÜRGEV Yurduna Saldırdı

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Şişli mitingi sonrasında mitingden çıkan bir grup TÜRGEV'e ait Şişli'deki Mihri Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu'na saldırdı. Yurt görevlilerinin sakin tavrı muhtemel bir provokasyonu önledi.

18.04.2019-15:05 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-16:33) Ekrem İmamoğlu'nun Mitinginden Çıkanlar TÜRGEV Yurduna Saldırdı

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı miting ardından dağılan gruplardan biri, (TÜRGEV) Şişli'deki Mihri Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu'na saldırı düzenledi. Provokatör grup, yurttaki öğrenci ve yetkililere hakaret etti, sözlü taciz yaptı. Bir saldırgan ise yurdun kapısına tırmanarak kızını bırakmaya gelen bir veliye saldırmaya çabalayıp ağır hakaretlerde bulunarak tacizde bulundu.

AMACINA ULAŞAMADI

Meydana çıkan görüntülerde yurt yetkililerinin herhangi bir provokasyona yer vermemek için sağduyulu davrandığı ve karşılık bulamayan grubun bir süre sonra dağıldığı görülüyor. Öte taraftan TÜRGEV yetkililerinin, çirkin saldırının faillerinin bir an evvel bulunması için yasal başvuruların yapıldığı bildirildi.

İFTİRA KAMPANYASI

Cumhuriyet Gazetesi'nin, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye yakın kaynaklara dayandırarak yayınladığı yalan haberlerle de TÜRGEV'e dönük bir iftira ve karalama kampanyası başlatıldı. Diyarbakır'da kayyum tarafından milletin hizmetine sunulan belediye parkının işletmesinin vakfa verildiği iftiralarıyla TÜRGEV kasıtlı olarak hedef alındı.

GÖLGE DÜŞÜREMEYECEKLER

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatmanur Altun da atılan iftiralara yanıt vererek şunları kaydetti: TÜRGEV adının Türkiye'de siyasete el koymaya uğraşan karanlık odaklar tarafından kasıtlı olarak yalan haberlere konu edildiğini fark ediyorum. Bu aciz tavır, TÜRGEV'in 23 senedir kız çocuklarının eğitimine verdiği eşsiz destekle inşa ettiği aydınlık geleneğine gölge düşüremeyecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal