Ekrem İmamoğlu'nun Kullandığı 'Her Şey Çok Güzel Olacak' Sloganı FETÖ’ye Ait Çıktı

Sandıkta yapılan hilelerin YSK tarafından belirlenmesi sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu’nun kullandığı ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganı Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

08.05.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:51)

Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı nedeniyle mazbatasını iptal ettiği Ekrem İmamoğlu'na ilişkin çarpıcı bir bilgi öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu'nun son zamanlarda kampanyasında sık sık kullandığı 'Her şey çok güzel olacak' sözünün Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 17-25 Aralık darbe girişimi öncesinde ve sonrasında kullanılan bir slogan olduğu meydana çıktı.

17-25 ARALIK'TAN ÖNCE TWEET ATMIŞ

Bu sloganı Fetullahçı firari Emre Uslu'nun ilk olarak 5 Aralık 2013 tarihinde darbe 17-25 Aralık darbe girişiminden yaklaşık 12 gün önce kullandığı tespit edildi. Uslu'nun bu tweetinde "Her şey çok güzel olacak. AK yüzler KARA yüzler açığa çıkacak. Yetim hakkı yiyenlerin burunlarından fitil fitil gelecek..." dediği görülüyor.

Aynı şekilde Emrullah Uslu'nun 7 Ocak 2014 tarihinde "Benden söylemesi her şey çok güzel olacak", 22 Şubat 2014 günü "Her şey çok ama çoook güzel olacak. Sadece birazcık sabır", 29 Mart 2014 günü "Önder Aytaç gözaltına alınmış. Yaşasın zalimler için cehennem deme zamanı. Enseyi karatmayın oyunuzu verin. Her şey çok güzel olacak", 16 Ocak 2014 günü "Her şey çok güzel olacak bekleyin gözlerinizle göreceksiniz. Kış güneşine tomurcuk verenler donacak…" ve 18 Ekim 2014 günü "O her şeyi en güzel şekilde yarattı' Her şey çok güzel olacak…" ifadelerinde bulunduğu tweetler paylaştığı tespit edildi.

Emre Uslu'nun aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişiminde önce 14 Nisan 2016 tarihinde "Müebbet ile yargılandıkları davanın delili 'Her şey çok güzel olacak' twitim. Yeni dava için delil olsun 'Baharın en güzel ayıdır Mayıs" şeklinde tweet attığı belirlendi.

BAZI SANATÇILAR DA SLOGANI KULLANDI

Ekrem İmamoğlu ve ekibi tarafından seçim sloganı olarak kullanılan 'Her şey çok güzel olacak' ifadesi ile bazı sanatçılar da tweet atmıştı. Ekrem İmamoğlu ise bu sloganı 14 yaşındaki bir hayranının söylediğini ileri sürmüştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal