MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli İçin İstanbul'da Otel Arıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran'da yapılacak seçim için İstanbul'a kamp kuracağını daha önce söylemişti. Alınan bilgilere göre Bahçeli'nin kurmayları çalışmaların daha rahat olması için otel arayışına girdi.

08.05.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:27)

İstanbul seçmeninin hemşehri haritasını yaptıran MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'da nüfusu 250 binin üstündeki şehirlerin MHP il başkanlarını genel merkeze davet etti. MHP kurmayları, 23 Haziran'a dek karargâhı İstanbul'a taşıyacak olan Bahçeli'nin çalışmalarını kolayca yapabileceği otel arayışında...

SEÇİM STARTI CUMARTESİ

Bahçeli, MHP'nin seçim startını 11 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'dan verecek. "Kaybedilecek vakit yok" diyen Bahçeli, MHP'nin İstanbul teşkilatlarını toplayacak ve nasıl bir seçim stratejisi izleyecekleri hususunda ayrıntılı bilgiler verecek.

OTEL ARANIYOR

Bahçeli, kurmaylarına, "Daha önce ifade ettiğim gibi mitili İstanbul'a atacağız, karargâhımızı kurmak için hazırlık yapılsın" emrini verdi. Bu kapsamda MHP yönetimi, İstanbul'da seçim çalışmalarını rahatça yapılacağı bir otel arayışına girdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal