Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'dan Televizyonda Tartışma Çağrısına Olumlu Cevap Geldi

23 Haziran'da İstanbul için yarışacak iki aday olan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'a ekranda tartışmaları yönünde çağrılar artıyor. İki aday da bu teklife olumlu cevap verdi.

23.05.2019-13:35 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-13:29)

23 Haziran seçimleri öncesi, İstanbul için mücadele edecek adaylardan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ekran önünde tartışmasına dönük çağrılar güçleniyor.

İMAMOĞLU: OTURALIM KONUŞALIM

Çarşamba akşamı iki farklı kanalda, birbirine yakın saatlerde ekranlara çıkan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım bu hususta gelen soruları cevapladı. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Haber Global televizyonunda, "Ben her yerde ifade ettim. Oturalım konuşalım. Bizi halk görse kıyaslasa baksa ne konuşuyoruz. Toplum da daha rasyonel karar verebilme ortamına sahip olsa. Bundan ne zarar gelir." diyerek tartışmayı kabul etti.

YILDIRIM: OLABİLİR, BAKARIZ

O sıralarda Habertürk televizyonunda konuk olan Binali Yıldırım ise meselenin hatırlatılması ardından ilk olarak, ''Olabilir, bakarız. Tek başıma bir karar veremem'' cevabını verdi.

"TEK BAŞIMA KARAR VEREMEM"

Fakat programın ilerleyen kısımlarında, bu açıklamalarına ilave olarak, "Tek başıma karar veremem" diyen Yıldırım, şu sözleri kullandı: "Tek başıma karar veremem dememi partisine soracak diye yayıyorlar, kasıtlı yapıyorlar. İki kişinin programa katılmasına bir kişi karar verebilir mi, programa katılacak olan iki kişinin karar vermesi lazım. İki boyutu var. Birinci boyutu iki adayın kabul etmesi. İkincisi kiminle yapılacağı hususunda karar verilmesi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal