Aracına Erik Çekirdeği Attığı İddiasıyla Çocuk Döven Zanlı İçin 15 Yıla Kadar Hapis İstendi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde aracına erik çekirdeği attığı gerekçesiyle 12 yaşındaki çocuğu döven zanlı hakkındaki iddianame tamamlandı. Zanlı için 4 yıl 6 aydan 15 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

23.05.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-13:58)

İstanbul Tuzla'da 28 Nisan 2019 tarihinde 12 yaşındaki M.Y.K.'nın aracına attığı erik çekirdeğini taş sanarak döven sürücü Ufuk Ö. hakkında devam eden soruşturma sona erdi. Saldırgan Ufuk Ö. hakkında, "Çocuğu özgürlüğünden yoksun bırakma" ve "Çocuğun basit yaralanması" suçlarından 4 sene 6 aydan 15 sene 6 aya dek hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Şüpheli Ufuk Ö.'ye ait UYAP kaydı incelendiğinde şüphelinin suç işlemeyi alışkanlık haline getirdiği kaydedilen iddianamede, bu gerekçe ile şüphelinin alt sınırdan uzaklaşılarak cezalandırılması talep edildi.

15,5 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTEMİYLE YARGILANACAK

Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre çocuğun basit tıbbi müdahale ile giderilecek biçimde yaralandığı bilgisine yer verilen iddianamede, şüphelinin, "beden ve ruh açısından kendisini savunamayacak çocuğu kasten yaralamak" ve "cebir ve hile kullanarak çocuğu özgürlüğünden yoksun bırakmak" suçlarından 4 sene 6 aydan 15 sene 6 aya dek hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

NE OLMUŞTU?

Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde 29 Nisan 2019 tarihinde arkadaşları ile çekirdek yiyen M.Y.K., aracına erik çekirdeği attığı gerekçesi ile şüpheli Ufuk Ö. tarafından dövülmüştü.

Şikayet ardından gözaltına alınan Ufuk Ö., mahkeme tarafından elektronik kelepçe ile ev hapsine alınarak serbest kalmış, savcılığın itirazı ardından hakkında tutuklamaya dönük yakalama kararı çıkarılmış, 2 Mayıs 2019 tarihinde de tutuklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal