Ekrem İmamoğlu İBB Genel Sekreterliği Görevine Kimi Getirecek?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ekrem İmamoğlu'nun İBB genel sekreterliğine Tüpraş'ın eski CEO'su Yavuz Erkut'u getireceğini iddia etti.

24.06.2019-13:18 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-13:13)

23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu kazandı. Bu hafta mazbatayı alarak vazifeye başlayacağı tahmin edilen İmamoğlu'nun genel sekreterliğe Tüpraş'ın eski CEO'su Yavuz Erkut'u getireceği iddia edildi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, "Müneccim olmaya gerek yok" başlıklı yazısında dün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine değindi.

"SORUMLULUK ÇOK AĞIR"

"Ekrem İmamoğlu kendisinin dahi tahmin etmediği derecede büyük bir sorumluluğun altında şu anda." diyen Altay'lının yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Öncelikle görevi hayırlı uğurlu olsun. Anasının ak sütü gibi helaldir. Fakat dediğim gibi sorumluluk çok ağır. Türkiye'de ya yeni bir siyasetin başlangıcını yapacak veya bir siyaseti tekrar Türkiye halkından uzaklaştıracak. Tarafsız, adil, hukuka saygılı, yolsuzluğa bulaşmamış, temiz bir "Kent hizmetkarı" olursa partisinin ve kendisinin önünü açar, Türkiye'yi yeni bir yere götürür 2023'te yepyeni bir hikaye yazar ya da yazılmasına aracı olur. Çuvallar ise Türkiye'nin geleceği ile alakalı bambaşka bir yolun açılmasına sebep olur"

"TÜPRAŞ'IN ESKİ CEO'SUNU GETİRECEKMİŞ"

İBB Genel Sekreterliği ile alakalı bir iddiayı ortaya atan Altaylı, "Duyduğum kadarıyla Belediye'deki en önemli vazife olan genel sekreterliğe, Tüpraş'ın eski CEO'sunu getirecekmiş. Bana doğru bir tercih gibi geliyor. En azından mantık olarak." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal