Bebeğini Çöpe Atan Vicdansız Anne Yakalandı

İzmir Torbalıda Karakızlar Mahallesi'nde, çöp konteynerinin içerisinde bulunan bebek cesedinin faillerinden annenin de aralarında bulunduğu 2 kişi Torbalı İlçe Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

24.06.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-12:54)

Alınan bilgiye göre, geçen cuma günü saat 08.00 sularında temizlik ekipleri, çöp konteynerinde poşete sarılmış şekilde bir erkek bebek cesedi bulmuştu. Durum, daha sonra Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığına ihbar edilmesiyle olay yerinde geniş çaplı çalışma başlatıldı.

İlçe jandarma merkez karakol ekipleri, titiz çalışma sonucunda bulduğu ipuçlarıyla yola çıktı. Karakızlar Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarında yer alan güvenlik kamerası ve mahalledeki vatandaşlardan alınan bilgilerle hareket eden jandarma kapsamlı bir çalışma başlattı.

Jandarma, mahallede evi bulunan evli fakat şüphe uyandıran 53 yaşındaki A.S.'nin evine gitti. Bunun üzerine A.S. gözaltına alınırken daha sonra bebeği çöp konteynerine bırakan annenin izine de rastlanıldı. Jandarma zaman kaybetmeden 31 yaşındaki anne Z.O.'yu Torbalı ilçesinde yakaladı. Torbalı Adliyesine sevk edilen 2 şahıs, savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Anne Z.O., Şakran Cezaevine, A.S. ise Buca Cezaevine sevk edildi.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal