Diyarbakır'da Kaybolan Yusuf'un Cesedini Gören Ailesi Şok Geçirdi

Diyarbakır'da kaybolmasının 12 gün sonrasında cansız bedeni bulunan Yusuf Yılmaz ile ilgili acı gerçek ortaya çıktı. Cansız bedeni bulunan Yusuf'un bedeninin kurtlandığı ve tanınmaz hale geldiği öğrenildi.

13.07.2018-17:18 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-22:36)

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kaybolmasının ardından 12 gün sonra su kanalında cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cesedinin kurtlandığı bildirildi. Aile Yusuf'u kıyafet ve ayakkabılarından tanıyabildi.

CANSIZ BEDENİ SULAMA KANALINDA BULUNDU

Silvan ilçesine bağlı Çatakköprü Mahallesi'nde 1 Temmuz sabahında hayvan otlatmak için evden ayrılan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'dan 12 gün haber alınamamış, gerçekleştirilen tüm arama çalışmalarına karşın Yusuf'tan bir iz bulunamamıştı. Yeşerdi köyünde akıntıya kapılıp giden Selman ve Fırat Kızılçiçek'i arama çalışmaları esnasında 12 gün süre ile bulunamayan Yusuf Yılmaz'ın cesedine köyün yaklaşık 30 kilometre uzağında yer alan sulama kanalında ulaşılmıştı.

CESEDİN GÜNEŞTE KALAN KISMI KURTLANMIŞ

Genç Yusuf, gerçekleştirilen otopsisinin sonrasında ailesine verilerek dün Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Mahallesi'nde toprağa verildi. Yusuf'un otopsi raporunda üstünde elbise ve ayakkabılarının olduğu, vücudunda ise darp, cebir ve tecavüz izine rastlanmadığı bildirildi. Raporda vücutta kurtlanmaların meydana geldiği kaydedilirken, aile Yusuf'un yüzünün tanınamaz şekle gelmesi sebebiyle Yusuf'u kıyafet ve ayakkabılarından tanıdı.

DNA TESTİ YAPILACAK

Cesetten alınan parçaların Yusuf'un net ölüm sebebi ve DNA testi sebebiyle Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal