Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş PÖH'lerle Namaz Kıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mardin'de Özel Harekat Polisleri ile namaz kıldı.

07.12.2018-11:10 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-10:52) Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş PÖH'lerle Namaz Kıldı

Mardin'deki temaslarına devam eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yanındaki Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Muslu, Mardin Valisi Mustafa Yaman, İl Müftüsü İsmail Çiçek ile İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat ve Çevik Kuvvet şubelerini ziyaret etti.

PÖH'LERLE NAMAZ KILDI

Özel Harekat Şubesinde İl Emniyet Müdürü Hasan Onar tarafından karşılanan Erbaş, akşam namazını emniyet güçleri ile beraber kıldı.

ALİ ERBAŞ'TAN DUA

Namazın sonrasında Kur'an-ı Kerim ve dua okuyan Erbaş, ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde polis ve jandarma güçleri ile yemek yedi.

Erbaş, burada dua okurken, "Vatanımızı, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı ve devletimizi sonsuza kadar payidar eyle. Bu en önemli değerlerimizi ortadan kaldırmak ve bölücülük yaparak bizi birbirimizi düşürmek isteyen hainlere fırsat verme, vazife yapan tüm güvenlik görevlilerimize yardım et, her türlü kötülüklerden, hainlerin ihanetinden ve düşmanların tuzaklarından koru, terör örgütlerinin her türlü hile ve desiselerinden koru Allah'ım." sözlerini kullandı.

Ali Erbaş, duanın sonrasında gerçekleştirdiği açıklamada, çok güzel bir ortamda bulunduklarını söyleyerek şehitliğin önemine dikkati çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal