Devlet Bahçeli'den Yürek Dağlayan Paylaşım

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hakkari'de meydana gelen acı olayla alakalı bir açıklama yaptı. Bahçeli, Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur. Karşımızdaki resim sözün bitişine açıkça delalet, sebeplerin tükenişine açıkça delildir." dedi.

01.08.2018-19:41 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-19:44)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hakkari'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Nurcan Karakaya ve oğlu için "Ne hazin ve hüsran verici bir sondur ki, hem Nurcan Karakaya hem de kundaktaki bebeği kalleşlerin saldırısında yaşamlarını yitirmişlerdir. Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur. Karşımızdaki resim sözün bitişine açıkça delalet, sebeplerin tükenişine açıkça delildir." dedi.

İşte Devlet Bahçeli'nin sosyal medyadan yayınladığı paylaşımlar:

"PKK, YENİ BİR KATLİAMIN FAİL VE TARAFI OLMUŞTUR"

İnsanım diyen herkesin vicdanını tir tir titreten acı verici ve vahim bir hadise dün Hakkari Yüksekova'da meydana gelmiştir. Döktüğü kanlardan beslenen, son verdiği canlardan geçinen bölücü terör örgütü PKK, yeni bir vahşet ve katliamın sebebi ve tarafı olmuştur.

Kahraman Astsubay Çavuşumuz Serkan Karakaya'nın ziyaretinden gelen 26 yaşındaki kıymetli eşi Nurcan Karakaya ile 11 aylık cennet kokulu bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya'yı taşıyan aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirilmiştir.

"BU BİR KATLİAMDIR, BU BİR İNSANLIK SUÇUDUR"

Ne hazin ve hüsran verici bir sondur ki, hem Nurcan Karakaya hem de kundaktaki bebeği kalleşlerin saldırısında yaşamlarını yitirmişlerdir. Bu bir katliamdır. Bu bir insanlık suçudur. Karşımızdaki resim sözün bitişine açıkça delalet, bahanelerin tükenişine açıkça delildir.

"NE İSTEDİNİZ BİR ANADAN, NASIL KIYDINIZ BİR SABİYE"

Ey caniler, ey insanlığın iğrenç vesikaları, ey esfel-i safilinler, ne talep ettiniz bir anadan? Nasıl kıydınız bir bebeğe? PKK bebek katilidir, anaların can düşmanıdır. PKK FETÖ'yle beraber Haçlı hedeflerinin kiralık katili, Türk halkına kin duyan mihrakların karanlık bekçisidir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal