Devlet Bahçeli: İdamla İlgili Bir Adım Atılacaksa MHP Bu Konuda Var

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli NTV-Star TV canlı yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı. Bahçeli, "Eğer idamla ilgili adım atılacaksa MHP bu konuda var." diye konuştu.

19.03.2019-23:33 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-23:22) Devlet Bahçeli: İdamla İlgili Bir Adım Atılacaksa MHP Bu Konuda Var

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli NTV-Star TV canlı yayınında Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

TÜRKİYE'NİN BEKA MESELESİ

Türkiye'nin beka meselesine vurgu yapan Bahçeli, "Türkiye'de bir beka meselesi vardır. Türkiye'de bir süreç yaşanıyor, iyi analiz edilmeli. 15 Temmuz büyük bir tahribattır, beka sorunu yaratmıştır." diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI DEVAM EDECEK

31 Mart'ta sonuçların ne olursa olsun Cumhur İttifakı'nın devam edeceğini söyleyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı'nı çalışamaz hale getirme gayreti içindeler. Cumhur İttifakı sonuç ne olursa olsun devam edecek. Türkiye üzerinde oynanan oyunlar çok farklı bir boyutta.  Bugün muhalefet tarihi bir hata yapmaktadır. Ekonomik karamsarlık yaratmaya çalışıyorlar. Beklenen netice olmazsa kimse endişe etmesin. İki parti artık kanka olmuştur. Cumhur ittifakı sonuç ne olursa olsun devam edecek." ifadelerini kullandı.

MHP İDAMI DESTEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın idamla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine ise Devlet Bahçeli, "Eğer idamla ilgili adım atılacaksa MHP bu konuda var." cevabını verdi.

NE BÜYÜK BİR TALİHSİZLİK

Kılıçdaroğlu'na sert ifadelerle yüklenen Bahçeli, "Artık ağzından mı kaçtı, şuurlu bir şekilde mi söyledi, 'İslam'dan kaynaklanıyor terör' diyorsunuz. Bu ne büyük bir talihsizlik." ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal