Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Belediyeleri Yerli ve Milli Olanlar Yönetmeli

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, baba ocağı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde yaptığı konuşmada, "Belediyecilik önemli. Yani belediyeyi alacak insan, yönetecek insan yerli ve milli olması lazım. Terör örgütleriyle iş tutmaması lazım." diye konuştu.

19.03.2019-22:55 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-22:43) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Belediyeleri Yerli ve Milli Olanlar Yönetmeli

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, baba ocağı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde Gençlik Merkezi ve Sosyal Yaşam Alanı'nın açılış törenine katıldı ve bir konuşma yaptı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VURGUSU

Açılışta bir konuşma yapan Bakan Berat Albayrak, "Her gün yeni bir yatırım, yeni bir tesis, yeni bir mekanın açılışı için bir araya geliyoruz. Büyük Türkiye yolculuğunda taşları teker teker monte ediyoruz, yerleştiriyoruz. Bütün bu alt yapı ve üst yapı yatırımları büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda bizleri Allah'ın izniyle taşıyor. Bütün bu hayali hayata geçirirken bu büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunun büyük liderini unutmak olmaz. Bütün bu değişim ve dönüşümün mimarı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu davanın AK yolcusu tüm dava arkadaşlarımdan hepsinden Allah razı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

BELEDİYELERİ YÖNETENLERİN YERLİ VE MİLLİ OLMASI GEREKİR

Belediyeciliğin önemine değinen Bakan Albayrak, belediyeyi alacak insanın yerli ve milli olması gerektiğini ifade ederek, "Beka deyince benim aklıma iki tane mesele gelir. Bunları sizinle paylaşacağım. Daha düne kadar Türkiye'de devletten aldığı finansmanı kaynağı, iş makinalarını, ekipmanları tüm bu imkanları dağa terör örgütüne dışarıya aktaran belediyeler var mıydı? Bu paraları alıp dağa terör örgütü Kandil'e aktarmanın yanında soruyorum, bu imkanlarla yolları, sokakları, caddeleri, çukurlar kazan terör örgütleriyle iş tutup Mehmetçiğimize kurşun sıkma noktasında destek olan belediyeler var mıydı? Demek ki belediyecilik önemli. Yani belediyeyi alacak insan, yönetecek insan yerli ve milli olması lazım. Terör örgütleriyle iş tutmaması lazım. Kol kola belediyeye meclise taşımaması lazım. Öyle mi?" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal