Denizli'de Okullar İki Gün Tatil

Denizli'de gerçekleşen 4,9 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntıların devam etmesi sebebiyle eğitime iki gün ara verildiği belirtildi.

01.04.2019-20:41 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-21:15) Denizli'de Okullar İki Gün Tatil

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dün gerçekleşen 4,9 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntıların devam etmesi sebebiyle eğitime iki gün ara verildiği açıklandı.

ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR

Denizli Valisi Hasan Karahan, depremin ardından artçı sarsıntıların devam ettiğini ifade etti. İlçedeki okulların yarın ve çarşamba günü tatil edildiğini belirten Karahan, "Acıpayam'daki çocuklarımızın depremden psikolojik olarak etkilenmemesi için okulları tatil etme kararı aldık. Salı ve çarşamba günü dinlenecekler. Depremzede çocuklarımıza ve ailelerine yönelik psikososyal destek veriliyor." ifade etti.

İŞLEMLER SÜRÜYOR

İlçede dün saat 14.30'da gerçekleşen depremin ardından, büyüklüğü 1 ve üzerinde bir çok artçı sarsıntının yaşandığına dikkat çeken Karahan, "Şu ana kadar çok şükür bir olumsuzluk yaşanmadı. Depremzedelere sürekli hasarlı binalara girmemeleri konusunda uyarılar yapıyoruz. Deprem sebebiyle kurumlarımız gereken işlemleri sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal