Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: AK Parti Her Zaman Dimdik Durdu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, "Milletimizi patlıcanla, soğanla, biberle veya dövizle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar. Değil patlıcan biberle; tankınızla, topunuzla ve tüfeğinizle geldiniz bu millet yine dimdik durdu, durmaya da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

12.02.2019-21:33 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-21:24) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: AK Parti Her Zaman Dimdik Durdu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta AK Parti Elbistan İlçe Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı. 

"AK PARTİ HEP DİK DURDU"

AK Parti Elbistan İlçe Seçim Bürosu'nun açılışında vatandaşlara hitap eden Fuat Oktay, halkla beraber olan AK Parti'nin her zaman dimdik durduğunu söyledi.

"MİLLETİMİZİ LİDERİNİN YANINDAN AYIRAMAYACAKLAR"

Oktay, Türkiye'ye yönelik manipülasyonların geçen yıl ağustos ayından bu yana arttığını anlatarak, "Milletimizi, patlıcanla, soğanla, biberle veya dövizle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar. Değil patlıcan biberle; tankınızla, topunuzla ve tüfeğinizle geldiniz bu millet yine dimdik durdu, durmaya da devam ediyor." ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadele çalışmalarına değinen Oktay, "Adı DEAŞ olsun, FETÖ olsun veya PKK olsun hepsiyle mücadele ettik mi? Sınırlarımızın ötesinde de onları kaçtıkları yere kadar kovalamadık mı? Kovaladık, kovalamaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal