Bakan Akar: Çok Ayrıntılı Tedbirler Alıyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar helikopter kazasına ilişkin yaptığı açıklamada "Geniş çaplı heyet, sabahtan itibaren vazifesine başladı. Bölgede çalışmalarını ayrıntılı şekilde sürdürüyor. İnşallah bunlar son olacak. Aldığımız tedbirler, her geçen gün artmakta, çok ayrıntılı tedbirler alınmakta" dedi.

12.02.2019-21:16 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-21:09) Bakan Akar: Çok Ayrıntılı Tedbirler Alıyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile birlikte İstanbul'daki helikopter kazasında şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Semih Özcan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

BAŞSAĞLIĞI

Şehidin Batıkent'teki baba ocağına gelen Bakan Akar ve komutanlar, kurulan taziye çadırında şehidin babası İlhami, annesi Nezihe ve eşi Gizem Özcan ile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ

Terörle mücadele konusunda gelinen noktadaki katkılarının da asla unutulmayacağını vurgulayan Bakan Akar, "Şu anda bu kazayla ilgili çok geniş çaplı teşkil edilen bir heyet bugün sabah saat 06.00'tan itibaren vazifesine başladı ve hava alayı bölgesinde çalışmalarını ayrıntılı şekilde sürdürüyorlar. Bunun sonucunda kazanın nasıl olduğu konusunda daha geniş, ayrıntılı bilgi sahibi olacağız. Bunları tabii ki sizlerle, kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal