Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Şarkısı İlk Defa Dinletildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Parti Gençlik Kolları Kongresi öncesinde açıklama yaptı. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merak edilen seçim şarkısı da çalındı.

11.05.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:06)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim şarkısı büyük bir coşku yarattı. Şarkıda  'Milletine aşık olan Recep Tayyip Erdoğan' sözleri alkış topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim şarkısı 'Eroğlu Erdoğan'ın rekor kırması bekleniyor. 

Erdoğan konuşmasından gençlere olan güvenine vurgu yaparak "Türkiye'de gençlere bizim kadar güvenen başka bir parti yok" dedi. Sanat ve sporun önemine değinen Erdoğan, coşkulu kalabalığa kendi gençliğini örnek vererek "Size bakınca hatırlıyorum, sporla, şiirle, sanatla, kültürle iç içe bir hayat sürüyordum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da AK Parti olağan 5. Gençlik Kolları Kongresi'ndenki konuşmasından satır başları:


"Biz gençlerimizin enerjisiyle, dinazimiyle, desteğiyle bu günlere geldik. Türkiye'ye demokrasi, hak ve özgürlüklerler sınıf atlattık, gençlerimizden aldığımız güçle. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diyerek reform üzerine reform yaptık. Gençelrimizden aldığımız ilhamla 2023 hedeflerimzii ilan ettik, hayata geçirmemnin mücadelesini verdik. Gençlerimizden aldığımız ilhamla 2023 hedeflerimizi ilan ettik. 2053, 2071 vizyonlarımızı kendilerine emanet ettik. Gençler size inanan AK Parti, sizinle bu yolda yürüyen AK Parti, yarının modern Türkiyesini gençlerle beraber inşa edecek olan yine AK Parti. Başbakan olduğumuzda ilk olarak gençlerin seçilme yaşını 30'dan 25'e düşürmek oldu. Sonra bununla da kalmadık 16 Nisan halk oylamasıyla gençelrin seçilme yaşını 18'e indirdik. zor olan seçilmek değil, seçmektir dedik. Öyleyse seçme ve sseçilme yaşı 18 olamlıdır deidk. Gneçliğimize inandığımız ve güvendiğimiz için seçme ve seçilme yaşını indirdik. Gençler, size inanan ve sizinle bu yolda yürüyen Ak Parti.

"HAKTAN HAKİKATTAN YANA OLMAYA VAR MISINIZ?"

"Gençler, 24 Haziran'da size güvenmeyenlere, sizinle aynı yolda yürümekten imtina edenlere derslerini vermeye hazır mısınız? Beden ölür, çürür cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan, hakikatten yana bakın siz. Gençler 24 Haziran'da haktan hakikatten yana bakmaya hazır mısnız?

"Gelin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sizlerle birlikte hayata geçirelim"
"Geçtiğimiz hafta seçim manifestomuzu milletimizle paylaştık. Gençlerimize özel bir ithamımız vardı. Gençler şahlanışımız ve yükselişimizsiniz. Size emretmeyeceğiz, dikte etmeyeceğiz. Sizi kalıplara sokmak için çalışmayacağız. Sadece sizinle birlikte çalışacağız. Medeniyetinizi, tarihinizi, kültürünüzü en iyi şekilde öğreneceksiniz. Gelin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sizlerle birlikte hayata geçirelim.

"21 YAŞINDA FATİH OLMAYA 5 YAŞINDA KANUNİ OLMAYA VAR MISINIZ?"

Ailenize sıkı sıkı sarılın. Arkadaşlarınızı iyi seçin. Arkadaşını söyle bana, senin kim olduğunu söyleyeyim. Spor ile ilişkinizi kesmeyin. Sosyal medya, ve bilgisayarın hayatınızda kapladğı yeri takip ediyorum. Bu bilgilerinizi, birikiminizi, arkadaşlarınız ile ailenizle harmanladığınızda daha da gelişeceğinize inanıyorum. 21 yaşında Fatih olmaya var mısınız? 25 yaşında Kanuni olmaya var mısınız? Böyle bir misyona talip olmak kolay değil. Bu, Osman Gazi'nin 24 yaşındaki devlet kurduğu birikime, Fatih'in 21 yaşında İstanbul'u fethettiği bilgiye sahip olmanız gerektiği anlamına geliyor. 15 Temmuz'da milletimiz yürüdü, sizler yürüdünüz arkamızdan. İleride sizler yürüyeceksiniz, millet yürüyecek arkanızdan.

"Cumhur İttifakı'nın parlamentodaki zaferi bizler için çok önemli. Bu salondakilerin çoğu AK Parti iktidara gelince belki ilkokula bile başlamamıştı. Sizler AK Parti'nin inşa ettiği ülkede büyüdünüz. Bir de babanızın, bizlerin yaşadığı, orta yaşın üzerindeki herkesin yaşadığı ülke var. Bu iki ülke arasında çok fark var. İktidara gelirken milletimize, adalet, sağlık, tarım, dış politikada farklılık olacağı sözünü verdik. Eğitimde Cumhuriyet tarihinin tamamında 343 bin derslik yapıldı. Biz 16 senede 284 bin derslik ilave ettik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal