Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teşkilata Uyarı: Hemen Çıkıp Gitmelidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yerel seçimler öncesinde teşkilata önemli uyarılar yaptı. Erdoğan, "Üzerinde en ufak bir şüphe olan şu kapıdan hemen çıkıp gitmelidir" dedi.

20.11.2018-13:32 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-13:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Teşkilata Uyarı: Hemen Çıkıp Gitmelidir

Parti grubunda açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için teşkilatı ikaz etti. Bütün aday adaylarının, aday gösterilen şahsın yanında saf tutması gerektiğini ifade eden Erdoğan, "Kim ki ben aday olmadım diyerek çaba harcamıyorsa, o kişi zaten hiçbir vakit AK Partili olamamış demektir. Aynı biçimde şuradan niçin aday olamadım, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çeksin. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler olur, sen şurada adaysın dendiği vakit eyvallah deyip çalışmaya başlanır" sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Son grup görüşmemizden bugüne geçen 2 haftada önemli çalışmalar yaptık. Tarım Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan fidan dikme projesine katıldık. Her bir öğrencimiz okulunu tamamladığında, onun için dikilen fidan 10, 15 senelik koca bir ağaca dönecek.

"KİM Kİ ADAY OLMADIM DİYE ÇALIŞMIYORSA..."

Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye ederiz. Kazanmadık gönül koymayacağız. Gece gündüz uğraşacağız. Eksiklerimizi gidereceğiz. Çok yatırım yapacağız. Bir vazifeye çok kişi talip olur, bir kişi sonunda kabul edilir. Tüm adaylarımız da onun tarafında saf tutar. Kendi adaymış gibi uğraşır. Kim ki ben aday olmadım diyerek çaba harcamıyorsa, o kişi zaten hiçbir vakit AK Partili olamamış demektir. Aynı biçimde şuradan niçin aday değilim, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çekmesi gerekir. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler olur, sen şurada adaysın denilince eyvallah deyip çalışmaya başlanır.

"ÜZERİNDE EN UFAK ŞAİBE OLAN KİŞİ BU KAPIDAN ÇIKMALIDIR"

Aday olunca her şey güzel de aday olmayınca niçin bozuluyorsun? AK Parti ben değil, biz partisidir. Şahsi olarak yanlışa girmeniz size aittir, fakat AK Parti üyesi olarak böyle bir lüksünüz yoktur. Gönül yapmak yerine gönül kıran da yanlış yerde bulunduğunu aynen bilmelidir. Siyaset gönül, gönüllülük işidir. Üstünde en ufak şaibe olan kişiler uyarı beklemeden bu kapıdan çıkmalıdır. Teşkilat ve adaylar kendini gözden geçirmeli. Ölçümüz, 'Acaba halk bana ne diyor?' olmalıdır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal