Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Kaşıkçı Açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı konfreansında Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında açıklamalarda bulundu.

14.12.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-11:58) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika Kaşıkçı Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kısa bir süre önce basın dünyasından malum Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul, hemen şuracıkta Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülmesi olayı bir kenara atılacak mevzu değildir. Konu her yönüyle açık. Bunun failinin kim olduğu da bana göre belli. Cinayetin işlendiği yapıldığı yer de belli. Biz bize gönderilen yetkililere şunu sorduk, bu 15 kişinin içinde fail var. Siz biliyorsunuz. Bu faili çıkarmakta da mahirsiniz. Verdikleri yanıt 18 kişiyi biz tutukladık, daha sonra 22'ye yükselttik. E şimdi failini ortaya çıkarın. Önce bu suçu buraya yıkmanın gayretine girdiler. İşlemleri yaptı ve çıktı dediler, yalan. Bu sıradan bir insan değil, kalemi olan bir insan. Oradan nişanlısını almadan gitmesi mümkün değil. Daha sonra ileri gittiler, 'Yerli işbirlikçilerle bunu yaptık'. Peki kimdir yerli işbirlikçi, bunu söyleyin. Bunu söylemedikleri gibi 'Böyle bir ifade kullanmadım' diyerek yine yalan söylediler.' açıklamasında bulundu.

GELENLER VELAİHT PRENSİN EN YAKINLARI

Biz ses kayıtlarından öğrendik ki gelenlerin içinde şu andaki veliaht prensin en yakınında olanlar bu işin aktif rol üstlenicisi. Her şey ortaya çıkıyor. Başsavcısı geldi, görüştüler, ipe un serdiler. En ufak bir bilgiyi, belgeyi vermediler. İslam dünyasından bazı kesimler ve ülkeler ne yazık ki doların veya riyalin kurbanı olanlar bu olaylar karşısında hakkı ve adaleti söylemediler. Batı dünyası da aynı...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal