Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Palu Ailesi Yorumu: Toplumu Rencide Ediyor

Türkiye'nin gündemini uzun süredir meşgul eden Palu ailesi ile alakalı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk yorum geldi. Erdoğan, "Bunlar milleti rencide ediyor" dedi.

10.01.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-10:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Palu Ailesi Yorumu: Toplumu Rencide Ediyor

Müge Anlı'nın programına katılan Palu ailesi, AK Parti'nin MKYK ve MYK görüşmelerinde de gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da "Bunlar milleti rencide ediyor" dediği kaydedildi. Bazı kurul üyeleri, RTÜK'ün yetersiz olduğu, yeni bir denetim ve kontrol mekanizması kurulması gerektiğini söyleyerek, cezalandırmanın çözüm olmadığını, reklam veren üstünden bir düzenlemeye gidilmesinin gerekliliğine işaret etti.

DEHŞET VEREN İDDİALARLA GÜNDEME GELDİLER

AK Parti'nin önceki gün gerçekleştirilen MKYK ve MYK görüşmelerinde dehşet veren sözlerle gündeme düşen Palu ailesiyle gerçekleştirilen televizyon programı konuşuldu. Bazı kurul üyeleri, taciz, tecavüz, cinayet ve büyü iddialarının gündeme taşındığı programı çocuklar ve gençlerin seyrettiğine dikkat çekti.

RTÜK ELEŞTİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da "Bunlar halkı rencide ediyor" dediği kaydedildi. Bazı kurul üyeleri, RTÜK'ün yetersiz olduğu, yeni bir denetim ve kontrol mekanizması kurulması gerektiğini söyleyerek, cezalandırmanın çözüm olmadığını, reklam veren üstünden bir düzenlemeye gidilmesinin önemine dikkat çekti.

KURMAYLARINA TALİMAT VERDİ

TBMM'de önceki senelerde kurulan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde Medyanın Rolü Alt Komisyonu'nun önerileri üstünden bazı tedbirler alınabileceğinin söylenmesi üzerine Erdoğan, "Olabilir, üstünde çalışalım" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal