Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye "Apolet" Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Muharrem İnce'nin "Onun apoletlerini sökeceğim" dediği Metin Temel Paşa'yı savunan Erdoğan, "Milletimiz sana o şansı vermez" dedi.

02.06.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 02.06.2018-17:20)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şahsını alkışlayan 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel için "Apoletini sökeceğim" diyen Muharrem İnce'ye Konya mitinginde yanıt verdi.

"BEYEFENDİ RAHATSIZ OLMUŞ"

"Bu halk sana onun apoletlerini sökecek şansı vermez" diyen Erdoğan "Kahraman bir komutan olan İsmail Metin Temel Paşamıza saldırmış. Nedeni ne biliyor musunuz? Bildiğiniz gibi İkinci Ordu Malatya'dadır, ben de Maltaya'ya gittiğim zaman bir iftar verildi. Malatya'da benim bulunduğum bu iftar programına komutanımızın gelmesinden beyefendi rahatsız olmuş. Nasıl olur da gelirmiş. Haddini öyle aşıyor ki, muazeleyi kaybediyor" biçiminde konuştu.

"MİLLET SENİ SANDIĞA ÖYLE BİR GÖMER Kİ..."

Konuşmasının devamında eleştirilerini daha yüksek tondan söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu sözleri kaydetti: "Bizim Metin Temel Paşamızla terörle mücadeleden, Zeytin Dalı Harekatı'ndan gelen sıkı bir dostluğumuz var. Halk sana paşamızın apoletlerini sökecek şansı hiçbir zaman vermez ancak seni sandığa öyle bir gömer ki, çok istekli ve arzulu olduğun CHP Genel Başkanlığı koltuğu için mücadeleye katılacak yüzün olmaz.

"AKILLARINCA İNTİKAM ALIYORLAR"

Bunun genel başkanı da 'Aman ha Afrin'e girmeyin' diye bas bas bağırıyordu. Kahraman askerlerimiz bir mi, girdi; başlarında da Metin Temel Paşamız var mıydı, vardı. Kendilerince bunun intikamını almaya çalışıyorlar."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal