Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'nin Şiir Kitabına Yorum Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da gündeme dair önemli açıklamalar yaparken Muharrem İnce’nin şiir kitabına da değindi.

18.06.2018-17:16 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-17:50)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslendi.

"ŞOV DEĞİL İCRAAT YAPMANIN PEŞİNDE KOŞTUK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet üretmenin, ülkemize ve şehirlerimize eserler kazandırmanın peşinde koştuk’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu şekilde konuştu:

"Üç beş oy uğruna bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına yoldaşlık, yarenlik, arkadaşlık yapmadık. İcazeti Edirne'deki provokatörün kapısında nöbet tutmakta değil milletimize hizmetkar olmakta aradık."

"BU PARTİ BAŞKA ADAY MI BULAMADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selahattin Demirtaş'ın HDP'nin cumhurbaşkanlığı adaylığına dair, şu ifadeleri kullandı:

"Bu parti başka aday mı bulamadı, bu kadar fakir fukara mıydı? İlla genel başkanlar oluyorsa senin genel başkanın niye aday olmadı."

"MİLLETİM SİZİN DEFTERİNİZİ DÜRECEK"

Muhalefete yüklenen Cumurbaşkanı Erdoğan, "Beş gün kaldı, beş gün sonra benim milletim sizin defterinizi dürecek." ifadesini kullandı. 

"MÜNBİÇ'TE DEVRİYE GEZME OLAYI BAŞLADI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile ABD'nin ortak Münbiç kararı doğrultusunda, Münbiç'te devriye gezme olayının başladığını Samsun’da duyurdu.

"ESKİ TÜRKİYE SİSTEMİNİN TABUTUNA SON ÇİVİ ÇAKILMIŞ OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Haziran seçimlerine ilişkin "24 Haziran'da Cumhur İttifakı'na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

"TÜM MİLLET DÜŞMANLARINA CEVABI SANDIKTA VERDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti.

"Bugüne kadar oyunu daima sandıkta bozduk. Bölücü örgütünden FETÖ'cülere, faiz lobisinden darbe şakşakçılarına kadar tüm millet düşmanlarına cevabı önce sandıkta verdik."

"KULAĞINA NE SÖYLENİRSE İNANIYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu şekilde konuştu:

 "Belki utanır, kendine çekidüzen verir diye Bay Muharrem'in yalanlarını, tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz’’ diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi önüne ne konursa, kulağına ne söylenirse önünü arkasını araştırmadan inanıyor. Böyle olunca da sürekli işletilmekten, telefon dolandırıcılarının maskarası haline gelmekten bir türlü kurtulamıyor."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İnce’nin eleştirilerine, "Utanmadan sıkılmadan benim için 'O artık yorgun' diyor. Bay Muharrem; ben antrenmanlıyım, hayatımın 16 yılı futbolla geçti, 40 yıl siyasette tecrübem var... Ama sen daha başlamadan bittin. Niye? Senin yalandan başka sermayen yok ki’’ diye cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muharrem İnce'nin Tatanka adını verdiği ve erotik içerikli şiirlerinin de yer aldığı kitaba ilişkin şu şekilde konuştu:

"BU MİLLETİ KİMSE ALDATMAYACAK"

"Biz belki utanır yüzü kızarır diye, Bay Muharrem 'in eski defterlerini açmaya devam edeceğiz. Seçim döneminde taktığı maskenin arkasındaki çirkinlikleri vatandaşlarımıza göstermeye devam edeceğiz. Bunun şairlik yönü de var. Ha gençler biliyor. Ben bunu o şiir kitabından bazı yerleri okumayacağım ama gençler o kitabın içinde nelerin olduğunu görecekler. Bunun da hangi istikamet üzere olduğunu görecekler. Bu milleti kimse aldatamayacak, biz bugüne kadar oyunu sandıkta bozduk."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal