Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Kalın'a Yeni Görev!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’a yeni bir görev verdi. Kalın, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Başkanvekilliği’ne getirildi.

02.11.2018-09:02 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-09:03)

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesinden sonra meydana getirilen Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu ilk görüşmelerini Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirdi. İki saat devam eden toplantıda Kurul Başkanvekilliği’ne Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın getirildi.

Toplantıda kurulun işleyişi, ilerleyendönemde bakanlıklarla koordinasyon içinde averielcek kararlar ele alındı. Toplantıda ana hatlarıyla uluslararası ilişkilerle Türkiye’nin yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü terörle mücadele operasyonları da masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 kurul üyesinden uluslararası ilişkiler, güvenlik politikaları ve ikinci 100 günlük icraat planı kapsamındaki projeler konusunda uyum halinde çalışma talimatı verdiği ifade edildi. Erdoğan, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu toplantısından sonra MİT Başkanı Hakan Fidan’ı da kabul etti. Görüşme 30 dakika kadar sürdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal