Adnan Oktar'ın Veliahtı Konuştu!

İtirafçı olan Oktar’ın varisi Dayanık: Örgütten çıkmak isteyenlere yüzlerce dava açılıyordu.

02.11.2018-08:58 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-08:53) Adnan Oktar'ın Veliahtı Konuştu!

İtirafçı olan Oktar’ın veliahtı Dayanık: Örgütten çıkmak isteyenlere yüzlerce dava açılıyordu. Adnan Oktar ve grubuna yönelik soruşturma devam ediyor. Bir taraftan örgütten ayrılıp pişmanlık yasasından faydalanmak isteyenlerin sayısı da gittikçe artmakta.

GÜZEL-ZENGİN KRİTERİ

Oktar’ın 32 yıldır yanında bulunan ve varisi olarak tanınan işadamı Serdar Dayanık sonunda itiraf etti.. İtirafçı olup cezaevinden çıkan Dayanık, vicdanen büyük bir rahatlama duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti: Zamanla A9’daki gibi ilginç bir yaşam tarzı oluştu. ‘Kedicikler’ tartışmalarına neden oldu. Bu durum örgütteki ciddi ahlaki dejenerasyonu ortaya çıkardı. Oktar yakınındaki arkadaşlarını seçerken Masonik teknikler kullandığını belirtirdi. Güzel-yakışıklı, kültürlü ve zengin olmasına özen gösterirdi. Kendisine karşı çıkan ya da örgütten ayrılmak isteyen üyelere yüzlerce dava açıyordu. Oktar hukuk yolunu bir silah olarak görüyordu. O kadar çok sayıda dava açardı ki kişinin ticari hayatına ve aile düzenine son verirdi.

RAHATLADIM

“Örgütten ayrılma konusunda bir iç kopuş çok daha önce başlamıştı” diyen Dayanık şöyle ekledi: Operasyon, cesaretsizliğimi götürdü. Örgütten ayrılmakla üzerimden büyük ve ağır bir yük kalktı. Örgütte bulunduğum zaman boyunca, örgütün talimatları doğrultusunda hareket ederek kalplerini kırdığım, zarar verdiğim insanlardan içtenlikle özür diliyorum.

50 FİRMADAN DESTEK ALIYOR

Dayanık, ‘Örgüt üyeleri 2000 yılında ticari konulara yöneldi. Yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 50 firmanın örgüte ait olduğunu veya kazançlarını örgüte verdiğini biliyorum. dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal