Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın ABD'ye Gidecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump'ın daveti üzerine ABD'ye yapacağı çalışma ziyaretinde, Türkiye ile ABD arasındaki ikili ilişkiler tüm veçheleriyle ele alınacak.

11.11.2019-17:58 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-17:51)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın daveti üzerine yarın ABD'ye intikal edecek.

İletişim Başkanlığı tarafından aktarılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın daveti üzerine 12-13 Kasım'da ABD'ye çalışma ziyareti gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret çerçevesinde ABD Başkanı Trump ile toplantı gerçekleştirecek ve birlikte heyetlerarası görüşmelere başkanlık edecek.

Bahsi geçen görüşmelerde, Türkiye ile ABD arasındaki ikili ilişkiler tüm veçheleriyle ele alınacak. Temaslar kapsamında, Suriye başta olmak üzere, bölgesel ve küresel meselelerin istişare edilmesi, ayrıca terörizmin her türlüsüyle mücadelede, dayanışma, iş birliği ve eşgüdümün güçlendirilmesi için atılabilecek somut adımlar üzerinde durulacak.

Temaslar çerçevesinde, ABD Ticaret Odasının ev sahipliğinde yapılması planlanan toplantıda iş insanlarına hitapta bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Maryland eyaletinde bulunan Amerika Diyanet Merkezi'ni ziyaret ederek Türk vatandaşları, Türk kökenli Amerikalılar ve Müslüman toplumu temsilcileriyle bir araya gelmesi de öngörülüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal